Primary Menu
DATACENTER / DATALAB BYTESNET
DATACENTER / DATALAB BYTESNET GRONINGEN nadert haar voltooiing

Er wordt met man en macht hard gewerkt het nieuwe pand van Bytesnet in Groningen op tijd op te leveren. Vanzelfsprekend kunnen wij niet wachten om in te mogen trekken in dit nu al iconische pand.

Lees meer

ASTRON zet eerste stap naar Science Data Center in d’Root
d´Root, het nieuwe data competence center van Bytesnet, wordt de thuisbasis voor ASTRON.

ASTRON, het Nederlands instituut voor radioastronomie, zet een belangrijke stap naar de vestiging van zijn Science Data Center. Het komt in d’Root, het in aanbouw zijnde data competence center van Bytesnet. Op woensdag 23 mei ondertekenden ASTRON’s managing director Marco de Vos en Bytesnet-CEO Peter de Jong de overeenkomst.

Lees meer

WIJ (BE)DENKEN
Samenwerken in een omgeving van wederzijds vertrouwen en respect

Bytesnet is dé partner van data-afhankelijke organisaties: educatieve organisaties, zorginstellingen, overheid en ondernemingen. Onze mensen zorgen dat verbinding bindt. Bytesnet bedenkt én faciliteert voor jou de beste en slimste datacenteroplossingen. Op basis van verbondenheid, professionaliteit en  lokale bereikbaarheid. Zodat jouw klanten zorgeloos hun werk kunnen doen. Mensen en data, dat is 100% Bytesnet!

WIJ DOEN
Zodat uw medewerkers en klanten zorgeloos kunnnen werken

Met onze dienstverlening zijn wij graag het fundament onder je digitale- en ICT strategie. Primair richten wij ons op het leveren van housing & co-location, cloud services, network services en consulting en migratie naar een cloud. Op basis van onze deskundigheid helpen wij je met diensten en producten die jouw data- en informatiestromen verbeteren, zodat je in staat bent beter te presteren voor úw klanten.

WIJ ZIJN

Hét State of the Art Datacenter.

Bytesnet levert datacenterdiensten, regionaal vanuit Groningen en Rotterdam. U kunt bij ons terecht om in een beveiligde en perfect geconditioneerde omgeving uw eigen server- en netwerkapparatuur te plaatsen.

WIJ (BE)DENKEN VOOR ONDERNEMERS

Afhankelijk van data.

Zonder juiste datastromen, geen professionele processen. Bytesnet is dé partner van data-afhankelijke organisaties: educatieve organisaties, zorginstellingen, overheid en ondernemingen.

WIJ DOEN VOOR MENSEN

Onze mensen zorgen dat verbinding bindt.

Bytesnet bedenkt én faciliteert voor jou, op lokaal niveau, de beste en slimste datacenteroplossingen. Mensen en data, dat is 100% Bytesnet. Dat is zorgen voor vertrouwen en continuïteit in bedrijfsvoering.