Primary Menu

WIJ (BE)DENKEN…

WIJ DOEN…

DATACENTER DAG 2018
Uitnodiging Nationale Datacenter Dag 2018 – Beyond the Clouds

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert de Dutch Data Center Association ook dit jaar weer de Nationale Datacenter Dag. Dit jaar vindt de Nationale Datacenter Dag plaats op dinsdag 12 juni. Ook bij Bytesnet in Rotterdam ben je die dinsdag meer dan van harte welkom!
Lees meer Direct aanmelden

BOUW DATACENTER GRONINGEN VORDERT
d'Root. UW DATA COMPETENCE CENTER

De bouw van het nieuwe d´Root Data Competence Center in Groningen verloopt voorspoedig en wij zijn de opening in september al aan het plannen en voorbereiden. In juli ontvangen wij de eerste klanten al. Met een drone is een film van de eerste werkzaamheden gemaakt: Fase 1 Fase 2.

Lees meer

WIJ (BE)DENKEN
Samenwerken in een omgeving van wederzijds vertrouwen en respect

Bytesnet is dé partner van data-afhankelijke organisaties: educatieve organisaties, zorginstellingen, overheid en ondernemingen. Onze mensen zorgen dat verbinding bindt. Bytesnet bedenkt én faciliteert voor jou de beste en slimste datacenteroplossingen. Op basis van verbondenheid, professionaliteit en  lokale bereikbaarheid. Zodat jouw klanten zorgeloos hun werk kunnen doen. Mensen en data, dat is 100% Bytesnet!

WIJ DOEN
Zodat uw medewerkers en klanten zorgeloos kunnnen werken

Met onze dienstverlening zijn wij graag het fundament onder je digitale- en ICT strategie. Primair richten wij ons op het leveren van housing & co-location, cloud services, network services en consulting en migratie naar een cloud. Op basis van onze deskundigheid helpen wij je met diensten en producten die jouw data- en informatiestromen verbeteren, zodat je in staat bent beter te presteren voor úw klanten.

WIJ ZIJN
100% actief voor 100% data voor 100% mensen.

Een goed functionerend datacenter en tevreden klanten zijn afhankelijk van mensenwerk. Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen met een passie voor techniek en kwaliteit. Zij maken het échte verschil. Dat merk je in alles: aan de manier waarop wij – gevraagd en proactief – advies geven en aan de manier waarop wij ons werk uitvoeren. Wij communiceren snel en duidelijk. Je weet wat je aan Bytesnet hebt. Wij zijn dichtbij, verbonden en professioneel – letterlijk en figuurlijk!

WIJ ZIJN

Hét State of the Art Datacenter.

Bytesnet levert datacenterdiensten, regionaal vanuit Groningen en Rotterdam. U kunt bij ons terecht om in een beveiligde en perfect geconditioneerde omgeving uw eigen server- en netwerkapparatuur te plaatsen.

WIJ (BE)DENKEN VOOR ONDERNEMERS

Afhankelijk van data.

Zonder juiste datastromen, geen professionele processen. Bytesnet is dé partner van data-afhankelijke organisaties: educatieve organisaties, zorginstellingen, overheid en ondernemingen.

WIJ DOEN VOOR MENSEN

Onze mensen zorgen dat verbinding bindt.

Bytesnet bedenkt én faciliteert voor jou, op lokaal niveau, de beste en slimste datacenteroplossingen. Mensen en data, dat is 100% Bytesnet. Dat is zorgen voor vertrouwen en continuïteit in bedrijfsvoering.