Even voorstellen: Behdad Moayedi

Mijn naam is Behdad Moayedi, ik ben 32 jaar en woon in Groningen. Na het afronden van diverse studies (o.a. ICT en detailhandel) heb ik 14 jaar ervaring opgedaan in de Telecom & ICT branche. De eerste jaren van mijn carrière waren voornamelijk gericht op de particuliere markt (B2C), een stadium later als Accountmanager op de zakelijke markt (B2B & B2G). In mijn vrije tijd houd ik er van om te reizen, sporten (footvolley) en om leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie. Verder ben van nature een vrij energiek, ondernemend en sociaal persoon die graag in contact komt én is met anderen.

Mijn achtergrond & motivatie

Na 14 jaar met veel plezier als Accountmanager in de Telecom & ICT branche werkzaam te zijn geweest, groeide de behoefte om maatschappelijk meer betrokken te zijn. Daarom heb ik een jaar geleden besloten de daad bij het woord te voegen en mijn vorige baan als Accountmanager op te zeggen, om zo de tijd en ruimte te creëren dit daadwerkelijk te realiseren. Sinds februari 2019 ben ik dan ook trotse eigenaar van Logeerhuis Downtown, een kleinschalig en persoonlijk logeerhuis voor kinderen en (jong) volwassen met het Syndroom van Down. Als eigenaar ben ik verantwoordelijk voor het vaststellen en uitvoeren van de strategie en doelstellingen van de organisatie. Voor de begeleiding heb ik de juiste mensen aangesteld, die voldoen aan de concrete behoeften van de zorgvragers. Het geeft mij ontzettend veel voldoening en energie te weten dat ik samen met een getalenteerd (zelfsturend) team, een belangrijke rol kan spelen in het verbeteren van de zorg voor deze specifieke doelgroep en zo op mijn eigen manier maatschappelijk betrokken kan zijn.

In oktober 2019 heb ik dan ook besloten om naast het logeerhuis, mijn aanwezige kennis, netwerk en ervaring in te gaan zetten bij een organisatie, waar ik ook van meerwaarde kan zijn. Een professionele organisatie die qua normen, waarden en maatschappelijke betrokkenheid ook hetzelfde denkt én handelt.

Waarom Bytesnet ? 

De samenleving digitaliseert steeds meer, en daarmee ook het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven zijn data gedreven en afhankelijk van digitale diensten. Uitval van Bedrijfskritische ICT systemen leidt tot directe verliezen, maar dat hoeft niet zo te zijn.  Het geeft mij simpelweg ontzettend veel voldoening om mensen en organisaties proactief te informeren en te enthousiasmeren over het belang van datamigratie en hen vervolgens te ondersteunen met het zetten van de juiste stappen in dit proces, om zo de veiligheid en continuïteit van hem of haar organisatie te kunnen waarborgen.

Sinds 1 oktober 2019 heb ik dan ook de overstap gemaakt naar Bytesnet, waar meteen bijzonder prettig ben ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Bytesnet is een klantgerichte, daadkrachtige en betrouwbare organisatie, die blijft innoveren en investeren in zowel de techniek, de klanten én de medewerkers. Een prachtige organisatie met een duidelijk missie, visie en maatschappelijke bijdrage in de regio, waar ik heel bewust mijn naam aan heb verbonden en waar ik ontzettend trots op ben!


‘Coming together is a beginning, keeping together is progress and working together is success.’

Meer weten? Neem contact op met Behdad

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!