Graag willen wij onze Patricia aan u voorstellen

“Ik weet het nu zeker: Bytesnet is het best bewaarde geheim van Nederland.”
Patricia Smits

“Eigenlijk is het heel raar dat Bytesnet niet meer bekend is. Dat heeft me verbaasd. Zeker nu ik hier een poosje werk en weet hoe goed we zijn in wat we doen.” Patricia Smits wil het iedereen vertellen. En doet dat ook, vol overgave. Ze is op 1 maart 2022 bij Bytesnet begonnen als Sales & Accountmanager voor IT-business partners.

Bytesnet is om meerdere redenen een interessante partner voor IT-bedrijven vindt Patricia. “Afgezien van de uitstekende voorzieningen, connectiviteit en service telt voor hen dat we 100 procent Nederlands zijn: steeds meer bedrijven en dus ook de klanten van onze IT-partners willen hun data veilig en betrouwbaar opslaan, in eigen land, bij een partij die bereikbaar en aanspreekbaar is. Ook onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid vinden ze belangrijk, merk ik. Mensen zijn er privé volop mee bezig en je ziet het belang ook in het bedrijfsleven toenemen. Goed om te zien hoe wij onze bijdrage leveren aan een veilige en duurzame digitale samenleving.”

Te bescheiden

Patricia kent die wereld door en door. Ze werkt al meer dan twintig jaar in de branche. “Vooral bij IT-distributeurs. Ook in commerciële functies. Het laatst bij Arrow. Mooi maar ik wilde dichter bij het vuur zitten: eerder in het beslissingsproces meedoen. Ik heb altijd bij grote bedrijven gewerkt maar heb hier een directere invloed op het resultaat. Ook vind ik het een voordeel dat Bytesnet 100 procent Nederlands is: het is net een familiebedrijf.” Met…, als je het aan Patricia vraagt, een te grote dosis bescheidenheid: “Als je ziet wat we kunnen en hóé we dat doen, mogen we daar trots op zijn. En die trots ook meer tonen. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, maar ook de faciliteiten die we in huis hebben voor High Performance Computing.”

Vianen

Ze is getrouwd (“met een lieve vrouw”), heeft een dochtertje van twee (“ik ben een trotse mama”) en woont in Vianen. “Al heel lang. Ik ben geboren in Utrecht, maar getogen in Vianen. Het is er fijn wonen: geen grote plaats maar wel dicht bij Utrecht. En lekker centraal in het land. Ik werk zowel in Rotterdam als in Groningen en ga regelmatig naar klanten. Dat is vanuit Vianen goed te doen.”

Volleybal

Sport is haar grote hobby. “Ik heb m’n leven lang gevolleybald. Nu ga ik regelmatig naar de sportschool. Voor spinning onder andere en als het mooi weer is, fiets ik graag buiten. De omgeving van Vianen is daar heel geschikt voor.” Patricia houdt van het leven en geniet van haar gezin en het gezellig samenzijn met vrienden en vriendinnen. Ook van op vakantie gaan, Zij heeft goede herinneringen aan een backpack-reis dwars door Thailand. “Een unieke ervaring was dat. Maar ik houd ook van Slovenië en Spanje, dat zijn wel mijn favoriete landen.”

Meer weten? Neem contact op met Patricia!

Nieuwsgierig naar Patricia of het best bewaarde geheim? Aarzel niet om contact op te nemen!