Primary Menu
DAAROM BYTESNET!
Zodat uw medewerkers en klanten zorgeloos kunnen werken.

Als intensief datagebruik gecombineerd wordt met hoge eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid is Bytesnet op zijn best. Met eigen regionale datacentra, state-of-the-art network services, hoogstaande expertise en een persoonlijke benadering beantwoorden wij aan een groeiende behoefte bij grote en kleine bedrijven, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen.

SNEL, VEILIG EN ALTIJD BESCHIKBAAR
Wij zoeken altijd de beste oplossing voor onze klanten. Elke individuele klant heeft daar recht op. Linksom of rechtsom… Wij regelen het. En wij regelen het goed.

Dat betekent dat uw data, software en verbindingen snel en altijd beschikbaar zijn, dat de veiligheid van het hoogste niveau is en dat u en uw mensen zorgeloos werken voor hún klanten. Meer functionaliteit met een hogere beschikbaarheid; veilig en tegen lagere kosten.

In onze service gaan wij ver. Daarbij schuwen wij de ongebaande paden niet. De samenwerking met collega’s/concurrenten voor twinning-concepten is daarvan een sprekend voorbeeld: zo bieden wij optimale zekerheid en continuïteit door een gespiegelde opstelling op twee locaties van twee eigenaren. Gebeurt er iets met één van de twee datacenters of met één van de twee bedrijven, dan draaien uw servers in het andere gewoon door.

VERBONDEN, PROFESSIONEEL EN DICHTBIJ
Bytesnet werkt vanuit drie kernwaarden: verbonden, professioneel en dichtbij. Die vormen de basis onder onze drang naar kwaliteit en service.
Verbonden:

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en hun mensen. Wij weten niet alleen hoe hun IT-oplossingen functioneren, maar kennen ook hun business.

Wij werken actief samen met regionale initiatieven en partijen die de kwaliteit van IT in het algemeen en datacenter-oplossingen in het bijzonder verbeteren zodat het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties daar in de breedste zin van profiteren.

Professioneel:

Bytesnet staat voor hoogwaardige dienstverlening en productgebruik, gericht op hoge beschikbaarheid en continuïteit. Wij voorzien in state-of-the-art faciliteiten en verbindingen.

Wij werken proactief en oplossingsgericht. Op basis van onze deskundigheid helpen wij onze klanten met diensten en producten die hun data- en informatiestromen verbeteren, zodat zij in staat zijn beter te presteren.

Dichtbij:

Wij zijn lokaal aanwezig en willen voor klanten een zeer toegankelijke organisatie zijn. Rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen zijn IT-medewerkers van klanten 24/7 welkom om te werken aan hun servers en andere apparatuur. Zij kunnen rekenen op persoonlijk contact. Onze uitvoerende en leidinggevende medewerkers zijn direct bereikbaar.