Expert services

Professionals op het gebied van projectmanagement, advisering en operationele uitvoering.

Verbonden, dichtbij en professioneel. Onze organisatie wordt gedreven door professionals op het gebied van projectmanagement, advisering en operationele uitvoering.

U bepaalt zelf de mate van ondersteuning. Van leverancier voor ruimte, elektra en koeling tot een volledig partnerschap met een volledige en optimale ondersteuning. U doet veel zelf en wij zijn dan uw verlengstuk. Of wij ontzorgen u compleet. TCO, accreditatie en tijd zijn belangrijke motivatoren voor de juiste keuze.

Voordelen:

  • Verlengstuk van uw ICT-afdeling
  • Gecertificeerde Projectmanagers
  • Professionele begeleiding

Consulting
Heeft u migratieplannen? Wilt u bijvoorbeeld uw applicaties overhevelen naar de cloud? Of uw eigen server inruilen voor een server in één van onze ultramoderne datacenters?

Wij inventariseren uw huidige situatie en wensen, adviseren u op het gebied van netwerk, datacenterdiensten en de cloud. Ook implementeren wij nieuwe functionaliteiten en diensten en migreren we uw functionaliteit en dienstverlening van oud naar nieuw.

Professionele begeleiding
Naast advies zorgen wij ook voor een professionele begeleiding bij transities naar cloud-oplossingen en de migratie van de onderliggende IT-infrastructuur. Wij helpen u met het ontwerpen van de juiste combinatie van servers, netwerk, opslag en het management van het dataverkeer.

Projectmanagement
Het migreren van een applicatie of een complete IT-omgeving naar een nieuwe datacenteroplossing of de cloud is voor de meeste bedrijven geen dagelijkse activiteit.

Er is specifieke expertise nodig en tijdens de overgang moeten uw business en communicatie wel probleemloos doorgaan. Vakwerk dus.
Wij beschikken over gecertificeerde projectmanagers die elk project succesvol kunnen afronden binnen de afgesproken tijd, kosten en overige middelen.

SMARTHands. Het verlengstuk van uw ICT-afdeling.
Onze professionals ondersteunen u door op onze locatie alle voorkomende werkzaamheden te verrichten onder uw regie. Inkomende goederen kunnen bijvoorbeeld door ons worden uitgepakt, gecontroleerd op specificaties en werking, vervolgens worden gelabeld en netjes worden geïnstalleerd naar uw instructie. Tevens houden wij toezicht op cablemanagement en het goed verwerken van alle aansluitingen.