Network services

Veilige, continue verbindingen met alle publieke providers

Connectiviteit, bandbreedte en veiligheid, dat zijn de onderwerpen die belangrijk zijn bij Network Services.

Wij zorgen ervoor dat uw IT-omgeving snel en gemakkelijk wordt ontsloten. Ook voor de meest extreme situaties kunt u rekenen op een gedegen en eerlijk advies met als doel uw IT-infrastructuur op de best mogelijke manier aan te sluiten.

Voordelen:
* Maatwerkoplossingen
* Koppelen met de publieke Cloud
* Snel realiseerbaar
* Groot aanbod
* Persoonlijk advies

Cloud eXchange

Bytesnet Cloud eXchange is Bytesnet’s maatservice platform voor toegang tot de cloud, waarmee een betaalbare en veilige verbinding met meerdere cloudproviders als Microsoft Azure/ExpressRoute en Amazon AWS tot stand gebracht kan worden.

 

Verschillende soorten netwerken die wij voor u realiseren:

Managed verbinding (VLAN)

U maakt gebruik van een deel van de bandbreedte van het Bytesnet-netwerk. Wij regelen de routing van het netwerk; u heeft daar geen omkijken naar. Niet bij de installatie en niet tijdens het gebruik. Door technische oplossingen kunnen wij de verbinding per individuele klant redundant (via verschillende routes) door het netwerk leiden.

Wavelength Division Multiplexing-diensten:

WDM is een manier om informatie via verschillende golflentes over een glasvezelverbinding te sturen. Wij bieden deze technologie aan tussen de Bytesnet-datacenters. Hierbij krijgt u een eigen golflengte. Deze bandbreedte hoeft u dus niet te delen met andere klanten. De conversie naar de WDM-golflengte verzorgen wij desgewenst voor u en ook encryptie behoort tot de mogelijkheden.

Bytesnet Internet
Koppel uw server(s) direct en met hoge bandbreedte aan het internet op al onze datacenterlocaties.

Wij kunnen desgewenst samen met geselecteerde partners bandbreedtes tot 1 Gbps bij uw rack meeleveren. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van service providers binnen onze datacenters die u hierin kunnen ontzorgen.

 

Precabling naar Meet-Me Room

Standaard bieden wij al onze klanten precabling aan naar onze centrale en veilige meet-me-rooms. Vanuit hier kunnen onze klanten eenvoudig gekoppeld worden aan verschillende carriers en service providers. Op deze manier kunnen koppelingen binnen drie werkdagen gerealiseerd worden.

 

Maatwerk-oplossingen
Samen met de beste partners en leveranciers bieden wij het sterkste aanbod.

Krachten bundelen: daar geloven wij in. Of het nu gaat om pand naar pand straalverbindingen, ‘Carrier Grade’ WDM oplossingen, encryptie van verbindingen, IoT of andere netwerk vraagstukken. Wij bedenken, wij doen.

 

Cross-connect (patch)

Wij bieden onze klanten een groot aantal directe connectiviteitsopties (o.a. glasvezel en UTP) tegen scherpe tarieven. Onze engineers installeren en beheren deze verbindingen die door een centrale en veilige Meet-Me Room lopen. Dit stelt onze klanten in staat met minimale latency zaken met elkaar te doen.

Dark fiber

Werkt u met extreem grote hoeveelheden data of weegt de beveiliging van de data extra zwaar? Dan is dark fiber een uitstekende optie. Wij bieden u de gelegenheid om exclusief een glasvezelverbinding te huren. Via uw eigen dark fiber-verbinding past u dan bijvoorbeeld WDM-golflengtes toe.

Wilt u weten welke network service voor uw bedrijf het meest geschikt is? Hoe uw data sneller beschikbaar en beter beschermd kunnen worden? Vraag ons om uitleg en een voorstel.