DATA INNOVATION

High performance computing pool, versterkend Data Competence Center en een bijzonder geavanceerd en open datalab.

Wij hebben te maken met een circulaire economie. Delen, beheren, optimaal benutten van hoogwaardige, efficiënte rekencapaciteit. Wie wil er niet beschikken over een supercomputer? Dat kan zonder veel kosten, zonder te maken te hebben met gigantische investeringen.

Efficiënte en high capacity storage
Opslag van onmetelijke hoeveelheden data op de meest efficiënte wijze een probleem? Big data eng? Het is nu eenmaal een gegeven dat data veilig weggezet moet worden. Bytesnet kent zijn gelijke niet als het gaat om het wegzetten van data. Wij zorgen voor maatwerk en een modulaire opbouw zodat je je geen zorgen hoeft te maken over jouw datastromen en toename van jouw data.

Versterkend Data Competence Center
De plek waar alle producten en diensten van ons en onze partners samenkomen voor de optimalisatie van business, educatie en wetenschap. Broedplaats voor innovatie en onderdeel van het regionale ICT ECO systeem. Kortom, Bytesnet zorgt voor partnerships met en tussen kennisinstellingen, neemt deel aan data-innovatieve projecten én stelt innovatieve werkplekken ter beschikking.

Bijzonder geavanceerd en open datalab
Dit is de fysieke omgeving waar studenten, wetenschappers en bedrijven samenwerken aan allerlei innovatieve projecten op het gebied van ICT, (Big)data, E- & W installaties. In ons datalab kan men gebruik maken van de juiste, meest geavanceerde faciliteiten. Samenvattend faciliteren wij projectmatig de ruimte, de middelen en de verbindingen voor multidisciplinaire innovaties.

Lees hier meer over data innovatie.

Meer weten? Neem contact op met Joël!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Housing & co-location
Housing & co-location
Bytesnet biedt in verscheidene regio's in Nederland housing & co-location aan. Dit houdt in dat u uw eigen apparatuur in een datacenter kunt plaatsen.
Bekijk mogelijkheden
Expert services
Expert services
Onze mensen staan klaar om op ieder gewenst moment het verlengstuk op locatie te vormen. Zo ondersteunen wij ICT afdelingen en -dienstverleners.
Bekijk mogelijkheden
Data-innovation
Data-innovation
Wij zorgen voor maatwerk en een modulaire opbouw zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de datastromen en de toename van data.
Bekijk mogelijkheden
Network services
Network services
Regionaal. Nationaal. Internationaal. Bytesnet zorgt voor optimaal veilige verbindingen met alle publieke providers. En voor een kostenbewuste uitwisseling van data.
Bekijk mogelijkheden