Network services

Bytesnet zorgt voor optimaal veilige verbindingen met alle publieke providers.

Realisatie klantspecifieke infrastructuur

Maatwerkoplossingen, daar staat Bytesnet voor. Wij realiseren iedere wens en leveren maatwerk op klantgerelateerde eisen en garanderen datadistributie op de meest optimale, betrouwbare en veilige manier. Vanuit onze locaties, via onze infrastructuur, verbinden wij je organisatie, je apparatuur, met de rest van de wereld. Vanzelfsprekend carrier onafhankelijk. Jij bepaalt zelf welk netwerk bij jou past en bent bij ons volledig vrij in afname van bandbreedte en keuze van connectiviteitsdiensten. Bij Bytesnet ben je nooit afhankelijk van één leverancier. Zo is jouw data altijd en overal veilig, bereikbaar en beschikbaar.

Realisatie fysieke infrastructuur

De verbinding van de ene locatie naar de andere locatie. Point-to-point. Bytesnet zorgt voor de beste en kortste route. Wij kennen de snelwegen, de op- en afritten en zijn in staat deze klantspecifiek te maken en beschikbaar te stellen. Wij zijn onafhankelijk en werken niet met één leverancier. Daarom is Bytesnet in staat altijd de beste oplossing en de meest (kosten)efficiënte route te realiseren voor de data van jouw organisatie.

 

Stabiele en veilige internetverbindingen

Bytesnet beschikt over één van de drie best ontsloten internetknooppunten van Europa. De internetdiensten die wij samen met onze gerenommeerde partners, aanbieden zijn van ongekend hoog niveau. Wij staan voor de stabiliteit en veiligheid van onze verbindingen en je datadistributie.

 

Bytesnet is het middelpunt van de cloud

Regionaal. Nationaal. Internationaal. Bytesnet zorgt voor optimaal veilige verbindingen met alle publieke cloudproviders. Ook zorgen wij voor een kostenbewuste uitwisseling van data tussen jouw omgeving en de private en publieke cloudomgeving. Weet, achter iedere cloud zit een datacenter, voor iedere cloud zet Bytesnet zich graag in.

 

Lees hier meer over onze network services

Meer weten? Neem contact op met Michael!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Bel Michael 06-52504726 of stuur een bericht

Housing & co-location
Housing & co-location
Bytesnet biedt in verscheidene regio's in Nederland housing & co-location aan. Dit houdt in dat u uw eigen apparatuur in een datacenter kunt plaatsen.
Bekijk mogelijkheden
Expert services
Expert services
Onze mensen staan klaar om op ieder gewenst moment het verlengstuk op locatie te vormen. Zo ondersteunen wij ICT afdelingen en -dienstverleners.
Bekijk mogelijkheden
Data-innovation
Data-innovation
Wij zorgen voor maatwerk en een modulaire opbouw zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de datastromen en de toename van data.
Bekijk mogelijkheden
Network services
Network services
Regionaal. Nationaal. Internationaal. Bytesnet zorgt voor optimaal veilige verbindingen met alle publieke providers. En voor een kostenbewuste uitwisseling van data.
Bekijk mogelijkheden