Network services

Veilige, continue verbindingen met alle publieke providers

factsheet cover

Meer weten over Network Services?

Download dan hier de factsheet ‘Network Services’ door hieronder je gegevens achter te laten. Je ontvangt vervolgens gelijk de factsheet als PDF-document.

Download!

Download de factsheet

Wil je graag de factsheet 'Verbindingen' downloaden? Laat dan hier je gegevens achter en je ontvangt direct de factsheet.

Wat Bytesnet Network Services uniek maakt? We kennen de infrastructuur van de meeste publieke providers. Met deze kennis zorgen we voor maatwerk, kostenbesparende verbindingen en een goed advies. Doordat we carrier onafhankelijk zijn zoeken we voor jou naar de beste keuze op het gebied van connectiviteit en bandbreedte. Maar we adviseren ook voor de kortste en meest kostenefficiënte route.

Lagere kosten door schaalgrootte
Doordat Bytesnet schaalgrootte gecreëerd heeft en er diverse redundante verbindingen beschikbaar zijn, leiden we voor aantrekkelijke tarieven de data op een veilige manier via verschillende routes door het netwerk.

Onafhankelijk advies nodig of een second opinion?
Om zeker te weten of er een optimaal aanbod gedaan is en uit te sluiten dat er mogelijk betere alternatieven zijn, klik hier.

Veilige, continue verbindingen
De continuïteit van verbindingen wordt gewaarborgd omdat we beschikken over de best geconnecteerde en beveiligde panden van de Benelux, zowel in Rotterdam als Groningen. Mocht een provider uit de lucht vallen, dan kunnen we je in de lucht houden door gebruik te maken van een andere provider. Die verbindingen zijn immers al in huis en een switch is snel gemaakt. De allerhoogste graad van veiligheid en beschikbaarheid wordt bereikt door dubbel uitgevoerde verbindingen tussen jouw organisatie en minimaal twee van onze datacenters. Daarnaast blijft de data veilig, volgens AVG-richtlijnen, opgeslagen in Nederland. Ook bieden wij dark fiber verbindingen aan, waar bedrijven exclusief een glasvezelverbinding kunnen huren. Bijvoorbeeld voor het verwerken van extreem grote hoeveelheden data of extra zware beveiligingseisen.

Toegang tot alle Cloudverbindingen
Of het nu regionale, nationale of internationale Cloudverbindingen zijn, Bytesnet dirigeert je rechtstreeks met een veilige verbinding naar alle publieke Cloudproviders. Tegen aantrekkelijke tarieven zorgen we voor de uitwisseling van jouw data met bijvoorbeeld publieke Microsoft Azure, Google of Amazon omgevingen. Maar private Cloud kan natuurlijk ook, want achter iedere Cloud zit een datacenter.

Hulp bij snelle realisatie van de verbinding
Hoe we nog meer helpen? Door het belang van een snel besluit over een netwerkverbinding te benadrukken aan instanties die de vergunningen hiervoor moeten verlenen. Een ziekenhuis, zoals het Erasmus MC, mag bijvoorbeeld nooit stil komen te liggen. Wij kennen de juiste wegen.

Meer weten? Neem contact op met Joël!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Housing & co-location
Housing & co-location
Bytesnet biedt in verscheidene regio's in Nederland housing & co-location aan. Dit houdt in dat u uw eigen apparatuur in een datacenter kunt plaatsen.
Bekijk mogelijkheden
Expert services
Expert services
Onze mensen staan klaar om op ieder gewenst moment het verlengstuk op locatie te vormen. Zo ondersteunen wij ICT afdelingen en -dienstverleners.
Bekijk mogelijkheden
Data-innovation
Data-innovation
Wij zorgen voor maatwerk en een modulaire opbouw zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de datastromen en de toename van data.
Bekijk mogelijkheden
Network services
Network services
Regionaal. Nationaal. Internationaal. Bytesnet zorgt voor optimaal veilige verbindingen met alle publieke providers. En voor een kostenbewuste uitwisseling van data.
Bekijk mogelijkheden