Bezoek Techniek College Rotterdam aan d’ROOT

Vorige week donderdag bezocht een groot aantal leerlingen, docenten en de schoolleiding van de het Techniek College Rotterdamns Data Competence Center d’ROOT. Na een busreis van 3 uur werd er eerst genoten van een gezamenlijke lunch. Na de lunch werd er een presentatie gegeven over het ontslaan van Bytesnet, de ontwikkeling van d’ROOT en hoe Bytesnet haar bijdrage levert aan een veilig en duurzame digitale samenleving.

Na een zeer interactief uur splitste de groep zich op om met eigen ogen te zien hoe er inhoud gegeven wordt aan de Cloud, het internet, Kunstmatige Intelligentie, HPC en energie-efficiency.

De dag werd afgesloten met een laatste vragenronde een drankje en een afspraak. We gaan stoppen om mensen op te leiden voor beroepen die morgen niet meer bestaan. We laten mensen zich ontwikkelen in de competenties van de toekomst.

In de busreis die volgt konden de studenten vast beginnen aan hun portfolio werkstuk. Het beste werkstuk wordt beloond met een stageplaats en een afstudeeropdracht binnen Bytesnet.

Het was een prachtige, nuttige en leerzame middag!

Gepubliceerd op: 21 apr 2022

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met Rukiye!

Neem gerust contact met ons op als u wilt weten hoe u zo duurzaam mogelijk uw servers kunt inzetten. Wij denken graag mee hoe u energie bespaart en we samen de digitale samenleving duurzamer maken.