Connectiviteit binnen het datacenter

Perfect verbonden via onze meet-me-room(s)

Goede connectiviteit is een must voor uw omgeving binnen onze datacenters. Onze datacenters zijn perfect geconnecteerd. Voor de verbindingen binnen en buiten onze datacenters maken wij gebruik van volledig redundante Meet Me Rooms. Uw rack(s), corridor(s) of private suites(s) kunnen worden verbonden via de volgende diensten.

Advies

Wat is de meest betaalbare, veiligste en snelste verbinding? Die vraag
helpen we graag te beantwoorden.

Deskundigheid

We kennen de infrastructuur van de meeste (publieke) providers. Met deze kennis zorgen we voor maatwerk en kostenbesparende verbindingen.

Kwaliteit

Deze connectiviteit, duurzaamheid en veiligheid wordt gewaarborgd door behaalde kwaliteitscertificeringen zoals ISAE3402 type II, ISO 9001, 14001, 27001, 27701 en NEN 7510 2017.

Bytesnet heeft op haar locaties voldoende deskundigheid om racks onderling en uw omgeving via onze meet me rooms te verbinden. Carrierneutraal. Wij bieden u een uitgebreide keus tussen de verschillende dienstverleners. Iedere verbinding leveren wij snel en gecontroleerd op. Getest en klaar voor gebruik. Wij leveren binnen onze datacenters dus, UTP- en fiberpatches, cross-connects en patchpanelen. Ook leveren wij laag-2 en laag-3 dienstverlening waaronder uiteraard ook internet. Dit van verschillende dienstverleners.

Internet bieden wij  standaard aan tegen de volgende snelheden: 100Mbit/s, 500 Mbit/s, 1 Gbit/s en 10 Gbit/s. Uiteraard zijn er naast onze standaarddienstverlening ook maatwerkoplossingen mogelijk. Onze connectiviteitsmix bestaat alleen uit de meest gerenommeerde providers en lokale internetuitwisselingen. Bytesnet werkt voortdurend aan het verbeteren van routes en het verder optimaliseren van de internetverbinding die bij uw dienst wordt geleverd.

Cross-connect (patch)

Dit is de dienst waarbij we de aansluiting verzorgen (de patch) tussen twee of meerdere bedrijven en hen fysiek aan elkaar koppelen. De Bytesnet engineers installeren en beheren de verbindingen die door centrale, goed beveiligde Meet-Me-Rooms lopen. Op elke locatie zijn meerdere Meet-MeRooms, waardoor er redundante verbindingen met bijvoorbeeld telecom aanbieders gerealiseerd worden.

Precabling naar Meet-Me Room

Om onze serviceverlening op het gebied van dataverbindingen zo optimaal mogelijk te maken kunnen serverracks, op aanvraag, door middel van glasvezel voorgeïnstalleerd en verbonden worden met onze centrale en veilige Meet-Me Room. Daarbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de gewenste hoeveelheid patch posities. Met als voordeel dat de koppelingen voor nieuwe klanten binnen twee weken gerealiseerd worden. Bij  bestaande racks voorzien van voorbekabeling realiseren wij een patch binnen één werkdag.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Betrouwbare verbindingen
  • Perfecte ondersteuning
  • Deskundig en juist advies

Dark Fiber verbinding

Wij kennen en adviseren de kortste en meest kostenefficiënte route voor de locaties die u (ver)bindt.

Cloud eXchange

Uw eigen “tolvrije” verbinding met de publieke clouds. Private waar dat moet en public waar dat kan.

Meer weten? Vraag het Anthony!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!