Rackspace

De beste omgevingscondities voor uw servers en data: optimale zekerheid en levensduur

Bytesnet biedt afsluitbare serverracks voor uw hardware in een optimaal beveiligd datacenter. Uw servers zijn beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang, brand, stof en stroomuitval. Voorzien van twee gescheiden stroom feeds garanderen we continuïteit en beschikbaarheid van uw systemen en data. We garanderen een beschikbaarheid in onze TIERIII datacenters van 99,982%. Onze racks hebben verder grotere standaardafmetingen voor extra werkruimte en bekabeling. Het zijn onze datacenters, maar uw datacenter ruimte.

Maximale controle over uw eigen hardware

U en uw medewerkers hebben 24/7 zelfstandig toegang tot de afgesloten rackspace met uw servers. U bent altijd welkom om te werken aan onderhoud in ons datacenter. Of u schakelt een van onze experts in.

Kostenefficiënt en duurzaam

Wij zorgen voor de beste condities voor uw servers: stofvrij, een constante temperatuur en relatief lage luchtvochtigheid. Het zelf opzetten van deze condities is kostbaar. Wij leveren de best mogelijke datacenter condities: kostenefficiënt voor u en duurzaam voor het milieu.

Beschikbaarheid van 99,982%

De essentiële factoren voor continuïteit zijn bij ons redundant uitgevoerd: stroom, temperatuur en dataverkeer. Deze worden 24/7 door ons gemonitord. U mag erop vertrouwen dat we er alles aan doen om uw servers beschikbaar te houden.

Betrouwbaar en innovatief

Ons streven is het fundament te zijn van de digitale samenleving. Daarom bieden we betrouwbare datacenterdiensten. U moet kunnen vertrouwen op uw hardware. Daarom zorgen wij dat uw servers redundant zijn aangesloten op stroom en dataverkeer. Zo ontstaan er geen onderbrekingen in uw vitale processen. Dat is de reden dat veel privaat-publieke organisaties, zoals ziekenhuizen, gebruik maken van onze diensten. Zij moeten kunnen bouwen op hun IT: voor snelle diagnoses en zelfs levensbewaking.

Slimme, veilige toegangscontrole via SmartAccess

Veilige toegang tot het datacenter en de datazaal mag u van ieder datacenter verwachten. Gepersonaliseerde toegang tot uw racks is minder vanzelfsprekend. Bytesnet biedt dit wel met behulp van Smartaccess.

Standaard onderdeel van onze dienstverlening is SmartAccess, waarbij er een digitale paslezer op uw serverracks geplaatst wordt. Hierdoor is de toegang tot racks geautoriseerd voor de juiste personen en mogelijk ook in persoonlijke tijdslots. Ook zijn verantwoordelijkheden van elkaar te scheiden. Een bijkomend voordeel is dat de data die SmartAccess genereert ook duidelijk maakt hoe lang en door wie werkzaamheden verricht zijn. Immers is inzichtelijk wie een rack geopend heeft, wanneer dit gebeurd is en hoe lang werkzaamheden.

Ruime opzet & High densitymogelijkheden

Wij gaan niet voor zoveel mogelijk racks per m². Wel concentreren wij  het liefst zoveel mogelijk functionaliteit per rack. Dat moet wel mogelijk zijn in stroomcapaciteit, koeling  en ruimte.  In onze datacenters bieden wij u voldoende ruimte op zaal, in de corridor en in het rack. Recent hebben wij eigen racks ontworpen op basis van onze jarenlange ervaring en de veranderende hardware-afmetingen. Standaard bieden wij nu onze 80/120 racks voorzien van vernuftige oplossingen voor kabelmanagement, warmtebeheersing  en afdichting. High density is voor ons geen probleem. Met Immersion cooling kunnen we zelfs veel verder gaan dat bij traditionele luchtkoeling.

 

Rotterdam

Rotterdam -

Datacenter Spaanse Kubus

Bewezen technologie direct op de backbone van Europa voor de snelste verbindingen. Met perfect geconditioneerde datazalen en voorzien van een zekere en groene stroomvoorziening.

Bekijk locatie
Groningen

Groningen -

Data Competence Center d'ROOT

Letterlijk en figuurlijk ons groenste datacenter, gelegen op de Zernike campus,  verbonden met de regio en het ICT ecosysteem. Samenwerken aan een duurzaam en innovatief Nood Nederland.

Bekijk locatie

Meer weten? Vraag het Anthony!

Hij vertelt u graag meer over de over de mogelijkheden van het huren van rackspace in onze datacenters.

Private Corridors & Suites

Uw eigen datacenter in ons datacenter? Een afgeschermde ruimte,  met voor en door u  gepersonaliseerde toegang tot uw apparatuur.

Twinning Solutions

Voorkom een single point of failure en houd uw omgeving bedrijfszeker beschikbaar. Dubbel uitgevoerde locaties, stroomvoorziening, apparatuur en connectiviteit.

SmartHands

Ons verlengstuk van uw ICT organisatie. Gecertificeerde professionals die ervoor zorgen dat uw professionals kunnen doen waar zij voor zijn opgeleid.