Cloud eXchange

Tolvrije snelweg van uw private omgeving met de publieke cloud

Steeds meer bedrijven maken gebruik van grote public cloud oplossingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure, Google of Amazon AWS. ICT bedrijven ontwikkelen in deze grote platformen applicaties voor hun klanten. Daarbij vindt er grootschalige uitwisseling van data plaats tussen de verschillende cloud providers. Bytesnet verzorgt tegen aantrekkelijke tarieven de verbindingen met deze bekende cloud diensten, omdat we leverancier onafhankelijk aanbieden en kennis hebben van de snelste en meest optimale verbinding.

Onafhankelijk

Bytesnet biedt u in eigen beheer een directe verbinding tussen uw omgeving in ons datacenter met de drie grootste publieke cloudpartijen.

Transparante kosten

U betaalt alleen voor de verbinding binnen de afgesproken bandbreedte. Geen additionele kosten voor de hoeveelheid gedistribueerde data.

Flexibel

Eenvoudig aan te passen naar daadwerkelijke behoefte.

Toegang tot alle public cloud verbindingen

Onze verbinding tussen uw omgeving en die van de public cloud. Hiermee dragen wij bij aan uw hybride Cloud strategie en een veilige, duurzame digitale samenleving, De geboden oplossing is het sluitstuk van een gedegen project. Binnen dit gemeenschappelijke project belichten wij uiteraard de benodigde bandbreedte, de gewenste veiligheid, de beschikbare tijd en middelen om de doelen te verwezenlijken. Vervolgens presenteren wij u een passende en schaalbare verbinding, op maat maar ook flexibel voor uw organisatie. Uw partner kan maar beter 100% Nederlands, innovatief en duurzaam zijn.

Wat mag u van ons verwachten?

Veiligheid: Wij mitigeren samen met u uw risico door deze directe, private verbinding naar de publieke cloud.

Prestaties: Wij voorkomen bandbreedte problemen zoals latency door een gegarandeerde verbinding en beschikbaarheid.

Besparing: Door standaardisatie maken we het weer beheersbaar. U betaalt niet voor de hoeveelheid verkeer en bespaart 30-50% op de kosten van datadistributie.

Betrouwbaarheid: Prestaties worden continu geoptimaliseerd met onze professionele ondersteuning en deskundige adviezen. Contractueel geborgd door een passende en sluitende Servicelevel Agreement.

Connectiviteit binnen het datacenter

Carrier onafhankelijk zoeken we voor u naar de beste keuze op het gebied van connectiviteit en bandbreedte.

Dark Fiber verbinding

Wij kennen en adviseren de kortste en meest kostenefficiƫnte route voor de locaties die u (ver)bindt.

Overschakelen naar SD WAN?

Wilt u overschakelen naar een flexibele SD WAN? Of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Anthony!