Duurzaam Artificial Intelligence Platform

UbiOps & Bytesnet

Run & Manage AI op een duurzame wijze met UbiOps bij Bytesnet

UbiOps en Bytesnet slaan de handen ineen voor het krachtigste On Demand AI-platform op Nederlandse bodem.

Beheer eenvoudig al je Artificial Intelligence en Machine Learning taken op het krachtige UbiOps-platform. UbiOps draait volledig op olie-gekoelde supercomputers van Bytesnet. Zo staat eenvoudig schaalbare superpower direct tot jouw beschikking. De daarbij geproduceerde warmte wordt bovendien gebruikt voor het verwarmen van een woonwijk. 100% Nederlands en ook nog eens duurzaam dus!

100% Nederlands

Supercomputerkracht gewoon op Nederlandse bodem.

Duurzaam

HPC restwarmte wordt aan het Groningse Warmtenet geleverd.

Volledig gecertificeerd

Altijd veilig en beschikbaar, met alle relevante certificeringen.

Ubiops

Run & Manage jouw AI-workloads eenvoudig op schaal

MLOps makkelijk gemaakt

UbiOps is een software platform waarmee data-analyseteams hun AI- en ML-workloads op zowel GPU's als CPU's kunnen draaien, beheren en schalen. Het platform helpt AI-onderzoekers en dataspecialisten om hun workloads om te zetten in betrouwbare en veilige microservices, en de volgende generatie van AI / ML-producten te ontwikkelen.

Dit alles zonder dat er kennis nodig is van infrastructuur en DevOps processen op te zetten en te beheren. UbiOps-klanten komen uit vele sectoren en variëren van scale-ups tot grote ondernemingen en overheidsorganisaties.

Voor elke AI-toepassing

Er is zoveel dat je kunt bouwen binnen handbereik met UbiOps. Implementeer je Python & R-code op UbiOps en schaal direct in de cloud. Gebruik het voor realtime serverless processen van data of langlopende taken. Je kunt zowel enkele services als grote workflows bouwen. Kies tussen efficiënte CPU- of versnelde GPU-instanties.

UbiOps wordt kant-en-klaar geleverd op de hardware van Bytesnet. Het is direct klaar voor gebruik.

Meer rekenkracht of opslag nodig? Geregeld met één telefoontje.

Ongekend hoge stabiliteit, en alleen toegankelijk voor wie dat zou moeten zijn.

Ontdek UbiOps

Benieuwd naar wat UbiOps voor jou kan betekenen? Van GPU accelerated deep learning tot langlopende wetenschappelijke berekeningen; de mogelijkheden zijn legio.

Bekijk een introductie tot de kracht van UbiOps bij Bytesnet in de video.

Duurzame supercomputers

Benieuwd hoe Bytesnet duurzaam te werk gaat? Ontdek hoe we restwarmte leveren aan Groningen, en efficient omgaan met energie- en koelingstoepassingen.

Case

Medische doorbraak van Ellogon.AI

Ellogon.AI heeft een snellere en efficiëntere methode ontwikkeld om te bepalen of een kankerpatiënt baat kan hebben bij immuuntherapie. De tool die hiervoor wordt gebruikt, EIDOS, is gebaseerd op big data en artificiële intelligentie (AI) en draait op het UbiOps-platform.


Sneller in productie

Aangeboden als SaaS-oplossing

Eenvoudig opgeschaald bij meer vraag

Starten met UBIOps bij Bytesnet

Direct aan de slag met UbiOps?

Ga direct aan de slag met de gratis trial, of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met onze UbiOps adviseur.

Je kunt gratis 30 dagen gebruik maken van het UbiOps-platform. Daarna wordt je eenmalig benaderd door een adviseur van Bytesnet om de trial te evalueren.