Twinning Solutions

Redundantie tegen uitval

Wilt u zeker weten dat u bij uitval kunt terugvallen op een uitwijklocatie of back-up? Daarvoor bieden wij twinning solutions: de optie om op een aparte locatie uw data op te slaan of applicaties te spiegelen. Een disaster recovery omgeving. Deze geografisch gescheiden locaties bevinden zich binnen een straal van 10 kilometer van onze eigen datacenters. Zo blijft u ook bij calamiteiten of uitwijk vanwege onderhoud, toch volledig actief met uw IT-omgeving.

Zekerheid

Met back-ups en een eventuele uitwijklocatie, start u bij uitval, een aanval of gepland onderhoud, eenvoudig op vanuit onze twin datacenters. Hiermee stelt u uw bedrijfsprocessen veilig.

100% Nederlands

Onze Data Competence Centers zijn gevestigd in Nederland en vallen onder de Nederlandse wet- en regelgeving. Vertrouwd in het kader van privacy , bereikbaarheid en toegankelijkheid.

Kwaliteitgarantie

Met onze partners hebben we de beste SLA’s opgesteld. Ook in noodsituaties of tijdens onderhoud mag u rekenen op de kwaliteit die u met ons hebt afgesproken.

Fundament van de digitale samenleving

Reduceer downtime 

Met een degelijk opgezette back-up procedure en uitwijklocatie reduceert u downtime tot een minimum. Bytesnet levert uw back-up en uitwijk bij een van onze betrouwbare partners. Door uw systemen en data continu te spiegelen op een geografisch gescheiden locatie, kunt u na een mogelijke calamiteit binnen no time weer veilig opstarten. Maar ook tijdens (geplande) onderhoudswerkzaamheden kan een gespiegelde locatie praktisch zijn.

Wij zijn het fundament onder de digitale samenleving. IT vormt een steeds groter en belangrijker deel van onze samenleving. Ook voor uw bedrijf of organisatie is uitval van systemen funest. U verliest in zo’n situatie inkomsten of uw processen worden niet gemonitord. Voor productiebedrijven of ziekenhuizen kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Dat realiseren we ons terdege en daarom zorgen we voor redundantie. In onze datacenters zijn in ieder geval redundante voorzieningen voor stroom, connectiviteit en koeling. En als u wilt, zorgen we dus ook voor een back-up of uitwijk van uw data en applicaties in één van onze twin datacenters. Zo voorkomt u vervelende situaties.

Ons twin concept

“Eén is geen!” Een uitspraak die van toepassing is op veel zaken, zeker ook als het om de opslag van data gaat. Daarom spiegelen wij uw omgeving of uw data desgewenst op een tweede locatie (colocatie). Naast twee locaties bieden wij ook andere vormen van redundantie. Een datacenter mag nooit afhankelijk zijn van één stroomfeed. Wij bieden u er standaard twee en in d’ROOT heeft u zelfs de keuze uit 4 stroomfeeds. Voor de noodstroomvoorziening in onze datacenters is altijd back-up geregeld via redundante UPS ’en en noodgeneratoren (TIER III) Bytesnet biedt u ook redundantie in verbindingen. Onze datacenters beschikken wij over twee fysiek gescheden meet me rooms met diverse laag-2 en laag-3 dienstverleners waaronder internet.

Meer weten? Vraag het Anthony!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Rackspace

Breng uw apparatuur en wij kunnen de rest voor u verzorgen.

Private Corridors & Suites

Uw eigen datacenter in ons datacenter? Een afgeschermde ruimte,  met voor en door u  gepersonaliseerde toegang tot uw apparatuur.

SmartHands

Ons verlengstuk van uw ICT organisatie. Gecertificeerde professionals die ervoor zorgen dat uw professionals kunnen doen waar zij voor zijn opgeleid.