Bytesnet sluit aan bij LIFE Cooperative

Het gebeurt gewoon in Nederland, Noord Nederland!

Bytesnet faciliteert innovatie op het gebied van data en de energietransitie binnen de Triple Helix (Kennis instellingen, Onderwijs en het bedrijfsleven) Met haar activiteiten draagt zij bij aan een  veilige en duurzame digitale samenleving. Veel van haar klanten bevinden zich in het cure en care domein, het is dan ook logisch dat Bytesnet zich aansluit bij LIFE  Cooperative

Om de beleidsmakers van de regionale overheden en instellingen richting te geven is het MKB in Noord Nederland op het gebied van Life Science en Medische Technologie verenigt in deze coöperatie.

Samen ontwikkelt de coöperatie onderzoeks-, ontwikkelings- en aanbodketens die resulteren in efficiënte innovaties, bijvoorbeeld in het gebied biomarkervalidatie, biomateriaal ontwikkelingen en 3D-imaging en printing.

Leo de Vries, manager HPC & Cloud: “wij kijken er naar uit om met ons Data Competence Center d’ROOT samen te werken met de partners binnen de LIFE Cooperative”.  https://www.bytesnet.nl/over-ons/data-competence-center/

Jasper Bosman, Consultant HPC & AI vult hem aan: ”Ik ben er zeker van dat wij door deze samenwerking in Noord Nederland sneller en beter innovaties kunnen doorvoeren op het gebied van Lifescience”.

Gepubliceerd op: 16 jun 2022

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met Jasper!

Wil je meer informatie over deze samenwerking? Neem dan contact met ons op, dan zal Jasper u te woord staan!