ZING JE SCHOR

Carmen zingt zich schor voor het Familiehuis Daniel den Hoed!

4 april is het zo ver… de volgende editie van Zingjeschor! Onder begeleiding van het Groot Niet Te Vermijden zal Carmen, dochter van onze ex-collega Michael, op het podium van Kantine Walhalla schitteren met als doel; geld inzamelen voor het Familiehuis Daniel den Hoed.

Na de zeer geslaagde editie in 2022 is het bijna weer zo ver. Zingjeschor, het ludieke pop evenement waar geld ingezameld wordt voor het Familiehuis Daniel den Hoed. Afglopen jaar is er een astronomisch bedrag van meer dan €80.000,- opgehaald. Momenteel staat de teller al op meer dan €65.000,-! Na onze Byetsnet ster Rukiye en haar duet partner Mees, zingt Carmen zich dit jaar schor voor het goede doel. Op dinsdag 4 april vindt de volgende editie van Zingjeschor plaats.

Met Zingjeschor wordt rechtstreeks een bijdrage geleverd aan Familiehuis Daniel den Hoed. Al meer dan 30 jaar maakt het Familiehuis het mogelijk dat familieleden van kankerpatiënten dicht bij het ziekenhuis kunnen logeren. Zo kunnen patiënt en familie in de emotioneel zware periode van ziekte en behandeling zoveel mogelijk samen zijn.

Nu de oude Daniel den Hoed kliniek onderdeel is van het Erasmus MC Kanker instituut is ook het Familiehuis verhuisd. Sinds mei 2021 is het Familiehuis gevestigd in de nieuwe wijk Little C en zo weer op loop- en zwaaiafstand van het ziekenhuis. Het Familiehuis is een zelfstandige stichting die géén financiële steun ontvangt vanuit het ziekenhuis of overheid en afhankelijk is van donateurs en vrijwilligers.

Ook nu het nieuwe Familiehuis is gerealiseerd, blijft alle steun hard nodig. Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder jou! Steun Carmen en steun zo het Familiehuis Daniel den Hoed. Wij als Bytesnet zijn trotse sponsor van dit fantastische benefit evenement om zo een bijdrage te leveren aan het Familiehuis.

Ook een bijdrage leveren? Doneer op onderstaande link:

Steun Carmen en draag daarmee bij aan het Familiehuis Daniel den Hoed!

Gepubliceerd op: 2 feb 2023

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.