VERSNELLING DOOR AI

Een verdieping in de ondersteuning van AI-workloads

Het gesprek tussen Yvan Fafchamps van UbiOps en Leo de Vries van Bytesnet geeft kritische inzichten in de complexe wereld van het hosten en bedienen van AI-workloads.

Het 24 minuten durende interview omvat een breed scala aan onderwerpen, van persoonlijke introducties en achtergronden tot de details van High Performance Computing (HPC), Machine Learning Operations (MLOps) en de strategische samenwerking tussen UbiOps en Bytesnet om superieure ondersteuning te leveren voor AI-toepassingen.

Het interview onderstreept de kritische rol van high-performance computing bij het verwerken van grootschalige gegevens zoals machine learning-modellen. De discussie over MLOps benadrukt verder de noodzaak van het automatiseren en stroomlijnen van ML-workflows om efficiƫntie, reproduceerbaarheid en schaalbaarheid te garanderen bij het implementeren van AI-toepassingen.

De samenwerking tussen UbiOps en Bytesnet illustreert het strategische belang van partnerschappen voor het verbeteren van het dienstenaanbod. Door de infrastructuur van Bytesnet te integreren met het platform van UbiOps krijgen klanten een allesomvattende oplossing die de complexiteit van het implementeren en beheren van AI-toepassingen aanpakt, wat het synergetisch potentieel van het combineren van expertise in infrastructuur- en platformdiensten benadrukt.

Neem contact op met ons!

Het gesprek tussen Yvan Fafchamps van UbiOps en Leo de Vries van Bytesnet geeft kritische inzichten in de complexe wereld van het hosten en bedienen van AI-workloads. Heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op.

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.