Even voorstellen: Joël Stolk

Mijn naam is Joël Stolk, ik ben 32 jaar en woonachtig in Rotterdam. Na het afronden van mijn studie Management Economie en Recht ben ik in 2011 als accountmanager begonnen waarbij ik ervaring op heb gedaan in verschillende branches, zowel nationaal als internationaal. Buiten werkuren houd ik ervan om te sporten (fitness en golfen), uit eten te gaan of leuke dingen te ondernemen met vrienden. Simpel gezegd kan je mij omschrijven als een sociaal dier die alles uit het leven wil halen.

Mijn achtergrond & motivatie

Na het behalen van mijn HBO diploma in 2010 was mijn toekomstplan duidelijk, ik wilde zo snel mogelijk als accountmanager aan de slag. Helaas ontbrak op dat moment nog de juiste praktijkervaring waardoor ik eerst een investeringsjaar nodig had als customer service medewerker.

In 2011 ben ik als international accountmanager aan de slag gegaan in de ticketing industrie. Een uitdagende functie waarbij ik zowel nationaal als internationaal een steentje kon bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Na een dienstverband van een kleine vijf jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik na een korte omzwerving gevonden als accountmanager in de ICT branche. Een altijd ontwikkelende markt waarbij mijn enthousiasme en leergierigheid altijd worden geprikkeld. Tijdens dit dienstverband ben ik ook in contact gekomen met Bytesnet waarbij we een mooie samenwerking hebben mogen opzetten. Tijdens dit intensieve samenwerkingstraject ben ik goed bekend geraakt met o.a. de drive en de normen & waarden van Bytesnet, opvattingen die mij als professional aanspreken.

Toen eind vorig jaar het moment daar was om de volgende stap te maken was de keuze dan ook duidelijk, Hans & Michael bellen.

Waarom Bytesnet ? 

De overstap naar Bytesnet is voor mij een logische vervolgstap in mijn carrière. Een stap waarbij ik me aansluit bij een enthousiaste snel groeiende organisatie die qua visie en normen & waarden perfect bij mij aansluiten. Vanuit mijn rol binnen Bytesnet kan ik me verder ontwikkelen en krijg ik de kans om samen met mijn collega’s organisaties te helpen met het veiligstellen van hun data, een noodzakelijkheid voor ieder bedrijf.

“Great things in business are never done by one person; they’re done by a team of people.”

Meer weten? Neem contact op met Joël

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!