Hanze University Foundation

Hanze University Foundation: Een brug naar beroepsonderwijs in ontwikkelingslanden 

De Hanze University Foundation is een onafhankelijke stichting verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen die zich inzet voor het ondersteunen van beroepsonderwijs in ontwikkelingslanden. De stichting roept de maatschappelijke betrokkenheid op van medewerkers, studenten, alumni en bedrijven in de regio. Via verschillende ontwikkelingsprojecten fungeert de Foundation als een drijvende kracht achter de betrokkenheid van studenten, medewerkers en het Noord-Nederlands bedrijfsleven.

Naast onze bijdrage aan een veilige en duurzame digitale samenleving, staan wij voor continue innovatie en ontwikkeling. Wij als Bytesnet, verbonden aan onze gewaarde klant en partner Hanzehogeschool, dragen een warm hart toe aan de Hanze Unversity Foundation aan hun inzet op het bevorderen van duurzaam beroepsonderwijs in ontwikkelingslanden, het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid binnen en buiten de Hanzehogeschool en het bieden van financiële ondersteuning aan studenten uit ontwikkelingslanden. 

Gepubliceerd op: 8 jun 2023

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met Anthony!

Meer weten over ons verband tussen ons en de Hanzehogeschool of over de Hanze University Foundation? Neem contact op met Anthony! Hij staat je graag te woord.