Kosteloos onze smartHANDS in tijden van sociale onthouding

Extra handen en een steuntje in de rug! In deze uitdagende en vreemde tijden ondersteunen wij alle klanten maar die uit de zorg in het bijzonder, graag een beetje extra.

Om onnodige verplaatsingen en bezoeken aan onze datacenters te voorkomen bieden wij alle klanten kosteloos onze smartHANDS dienst aan.

Met extra handen voor uw ICT afdeling zijn wij het verlengstuk van de organisatie. Natuurlijk kunnen medewerkers door middel van beveiligde toegang 24/7 zelf onderhoud blijven verrichten, maar dat hoeft nu niet!

We verrichten niet alleen de technische werkzaamheden onder uw regie, maar verwerken ook de inkomende goederen op onze locatie. We controleren deze op specificaties en werking en installeren een en ander volgens de instructies die we van u krijgen.

Reguliere klanten

Alle klanten ontvangen een tegoed van 10 uur smartHANDS ter waarde van € 850,00 wat ingezet kan worden om werkzaamheden aan uw ICT infrastructuur, op onze locatie onder uw regie uit te voeren.

Klanten uit de zorg

Onze klanten uit de zorg limiteren wij niet. Wij zullen de smartHANDS werkzaamheden op uw verzoek kosteloos blijven uitvoeren zolang de bijzondere maatregelen voor sociale onthouding vanuit de RIVM en onze overheid van kracht zijn.

Hiermee voorkomen we onnodige verplaatsingen en contacten. Wij nemen wij onze (maatschappelijke) verantwoordelijkheid met als doel ICT, data en datadistributie veilig en optimaal beschikbaar te houden.

U kunt op ons blijven rekenen.

Voor meer informatie over de smartHANDS diensten: Nieuwsbericht smartHANDS_