Ontdek onze vernieuwde website

Wij willen graag laten zien hoe wij onze bijdrage leveren aan een veilige en duurzame digitale samenleving. We hebben hiervoor een compleet nieuwe website ontworpen en daar zijn wij best trots op. Omdat nu nog duidelijker te zien is wat we allemaal aanbieden en hoe dat jou helpt als onderdeel van die digitale samenleving.

We hebben onze producten duidelijker gegroepeerd en nieuwe diensten en producten toegevoegd, met name op het gebied van HPC (High Performance Computing).

Potentiële klanten, maar ook bestaande, weten nog onvoldoende wat we allemaal te bieden hebben. Dat dragen we graag uit via de nieuwe site.

Innovatief op alle vlakken

Tegelijkertijd kunnen we via de nieuwe website laten zien dat je als datacenter wel een positieve bijdrage kunt leveren aan het klimaatbeleid. Door ook op het gebied van energieverbruik en -terugwinning innovatief te zijn. Daarover hebben we binnenkort groot nieuws te melden.

We leggen op onze site ook uit wat de voordelen zijn dat Bytesnet 100% Nederlands is. Dat betekent dat de data die in onze datacenters in Groningen en Rotterdam zijn opgeslagen onder Nederlandse wet- en regelgeving vallen. Dat zorgt ervoor dat de data beschermd zijn tegen buitenlandse inmenging.

Dichtbij en bereikbaar

Bovendien is Bytesnet dichtbij en bereikbaar. Je kunt ons gewoon bellen. Op de website staan onze medewerkers: je weet met wie je zakendoet en bij wie je met een vraag terechtkunt.

Nieuwsgierig? Heb  je een concrete vraag of wil je bijvoorbeeld meer weten over de mogelijkheden van HPC, neem dan snel een kijkje op www.bytesnet.nl.

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.