Zing je schor

Onze Bytesnet Ster Rukiye en haar duet partner Mees nemen deel aan Zing Je Schor!

Na twee jaren van afwezigheid is het 10 mei weer echt zo ver. Zing je schor voor het familiehuis Daniel den Hoed op het podium van kantine Walhalla onder begeleiding van Het Groot Niet Te Vermijden. Een Ludiek popevenement waarbij de artiesten door hun optreden geld inzamelen om van het Familiehuis een tijdelijk FamilieThuis te maken.

Na onze Hans en Reshma is het nu de beurt aan het duo Rukiye Ayar en haar duet partner Mees van der Ploeg. Rukiye staat bekend als onze Pipi Langkous vanwege de uitspraak “Ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk dat ik het wel kan”. Om vast te stellen of dit klopt, zullen we het optreden van 10 mei moeten afwachten. Haar duet partner Mees van der ploeg zal onze Rukiye bijstaan op het podium van Zing Je Schor om hier een onvergetelijk optreden neer te zetten en hun steentje bij te dragen aan dit prachtige doel.

Zing je schor is een uniek en ludiek popevenement bedacht en ontwikkeld door Harry Jan Bus en Michael Arbman om Rotterdammers met hun optreden en netwerk een steentje te laten bijdragen aan het Familiehuis Daniel den Hoed.

Met Zing je Schor wordt rechtstreeks een bijdrage geleverd aan Familiehuis Daniel den Hoed. Al meer dan 30 jaar maakt het Familiehuis het mogelijk dat familieleden van kankerpatiënten dichtbij het ziekenhuis kunnen logeren. Zo kunnen patiënt en familie in de emotioneel zware periode van ziekte en behandeling zoveel mogelijk samen zijn.

Nu de oude Daniel den Hoed kliniek onderdeel is van het Erasmus MC Kanker instituut is ook het Familiehuis verhuisd. Sinds mei 2021 is het Familiehuis gevestigd in de nieuwe wijk Little C en zo weer op loop- en zwaaiafstand van het ziekenhuis.

Het Familiehuis is een zelfstandige stichting die géén financiële steun ontvangt vanuit het ziekenhuis of overheid en afhankelijk is van donateurs en vrijwilligers. Ook nu het nieuwe Familiehuis is gerealiseerd, blijft alle steun hard nodig.

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder jou!

Steun ons duo en steun zo het Familiehuis Daniel den Hoed.

Doneer op onderstaande link:

https://zingjeschor.kentaa.nl/actie/mees-rukiye

 

Het Familiehuis                https://www.familiehuis.nl/

Zing je schor                      www.zingjeschor.nl

Gepubliceerd op: 28 apr 2022 

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.