Reflecteren op onze impact

Een terugblik op de kersttraditie van Bytesnet    

Hoewel 2024 al even onderweg is, vinden we het belangrijk om nog even stil te staan bij een jaarlijkse kersttraditie. Tijdens de kerstperiode staat het geven centraal. Bij Bytesnet omarmen wij deze gedachte door jaarlijks een bijdrage te leveren aan een goed doel dat ons nauw aan het hart ligt. In 2023 hebben we dit voortgezet door bewust te kiezen voor donaties aan sectoren die voor ons van groot belang zijn: Onderwijs en Zorg.

De twee goede doelen die we dit jaar hebben uitgekozen, Hanze University Foundation en Familiehuis Daniel den Hoed, zijn initiatieven waarmee we al jaren nauw verbonden zijn. Het is daarom ook mooi om te lezen welke concrete bijdrage onze donatie levert.

Hanze University Foundation

De Hanze University Foundation is een stichting die zich in zet voor het bevorderen van beroepsonderwijs voor jongeren in ontwikkelingslanden. Met onze bijdrage kunnen zij meerdere studiebeurzen verstrekken aan docenten van hun partneruniversiteiten in Kenia, Tanzania en Oeganda. Deze beurzen stellen de docenten in staat om deel te nemen aan het drie weken durende Hanze Summer school programma “Zakendoen in Europa – met AI”. Dit programma biedt niet alleen kennis over het vakgebied, maar ook ervaring met de interactieve onderwijsmethoden die door Hanze worden gehanteerd.

Familiehuis Daniel den Hoed

Familiehuis Daniel den Hoed biedt al meer dan dertig jaar een warme, tijdelijke thuisbasis voor mensen die zich in een uitdagende fase van hun leven bevinden. Door het Familiehuis te steunen kunnen (kanker)patiĆ«nten en hun naasten dicht bij elkaar en dicht bij het Erasmus MC Kanker Instituut verblijven. Met ruim 8.200 overnachtingen dit jaar en een bezettingsgraad van boven de 75%, blijkt wel hoe waardevol en noodzakelijk dit ’tweede thuis’ is voor velen.

Door deze donaties hopen we niet alleen bij te dragen aan de missies van deze twee gewaardeerde doelen, maar ook het belang van steun aan deze sectoren te benadrukken.

Neem contact op met ons!

Meer weten waarom we Hanze University Foundation & Familiehuis Daniel den Hoed hebben gekozen of heeft u vragen? Neem contact met ons op.

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.