DatacenterDag 2018

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert de Dutch Data Center Association ook dit jaar weer de Nationale Datacenter Dag, waarop datacenters door heel Nederland hun deuren openen voor het grote publiek. Dit jaar vindt de Nationale Datacenter Dag plaats op dinsdag 12 juni.

Ook bij Bytesnet in Rotterdam bent u die dinsdag meer dan van harte welkom!

Op deze dag kunnen nieuwsgierigen een datacenter naar keuze bezoeken voor een kijkje in de keuken van deze zwaar beveiligde gebouwen die het internet en online toepassingen zoals mobile, cloud en apps mogelijk maken. Als kers op de taart vindt op deze dag ook de uitreiking plaats van ons jaarlijkse rapport over de Nederlandse datacenter sector “State of the Dutch Data Centers 2018″.​

Bij Bytesnet kunt u terecht in het state of the art datacenter in Rotterdam. U krijgt, naast een warm welkom met koffie, een korte presentatie over het nieuwe product van Bytesnet en Datafacilities ´Cloud Exchange´ en tot slot een rondleiding in het hart van onze datacenters zodat u met eigen ogen ziet hoe veilig en betrouwbaar uw servers hun werk doen in onze racks. Deze dag wordt verdeeld in vier blokken (09:00 / 11:00 / 13:00 & 15:00).

Het nieuwe product ´Cloud Exchange´ is een product welke zich op regionale partijen richt en het ook voor MKB Financieel toegankelijk maakt.

Adres: Vlaardingweg 62, 3044CK Rotterdam

Met vriendelijke groet,
Het team van Bytesnet Rotterdam en Data Facilities