Zing je Schor!

Dinsdag 10 mei heeft in Rotterdam de derde en wederom zeer geslaagde editie van de benefietavond Zing je schor plaats gevonden in Kantine Walhalla. Dit voor een prachtig doel: geld ophalen voor het Familiehuis Daniel Den Hoed. Door de 14 optredens van de deelnemende amateurartiesten onder begeleiding van het Groot Niet Te Vermijden was het voor de derde keer een sensationele avond waarbij iedereen zich inzet voor dat ene doel: het Familiehuis.

Zing je schor, op touw gezet door Harry-Jan Bus (Walhalla) en Michael Arbman (Bytesnet) vond eerder plaats in  2019 en 2020. Vanwege het coronavirus kon deze benefietavond niet plaats vinden in 2021. Dit jaar hadden alle betrokken partijen en personen er dus extra zin in. Dat bleek in de aanloop naar het event en werd bevestigd op deze mooie avond met als afsluiter een cheque van 79.738 euro, opgehaald door middel van donaties aan de deelnemers van Zing je schor. Dit bedrag is daarna nog opgelopen tot ruim boven de 80.000 euro. De avond op het podium werd afgesloten met het nummer ‘We are Family’, een toepasselijke afsluiter.

 

Uitblinkers van de avond waren onder andere René Wouters (RW Fotografie) die als eerste van alle deelnemers 5.000 euro heeft weten in te zamelen en daarom een duet mocht doen met de welbekende Marja van Katendrecht. Anja en Wouter die tijdens de livestream het hoogste bedrag hebben weten in te zamelen ontvingen het zing je schor keelpakket en Wim Milder (Axoft)  met  zijn achtergrondzangeressen wonnen het zing je schor schort  door hun inzameling van maar liefst 12.970 euro. Als laatst natuurlijk onze eigen BytesnetSter Rukiye Ayar en haar duet partner Mees van der Ploeg die een fantastisch optreden hebben neergezet.

Ook volgend jaar zullen wij weer een BytesnetSter afvaardigen voor de vierde editie van Zing je schor en daarnaast als partner onze bijdrage leveren aan dit fantastische evenement en nog mooier doel.

Met Zing je Schor wordt rechtstreeks een bijdrage geleverd aan Familiehuis Daniel den Hoed. Al meer dan 30 jaar maakt het Familiehuis het mogelijk dat familieleden van kankerpatiënten dicht bij het ziekenhuis kunnen logeren. Zo kunnen patiënt en familie in de emotioneel zware periode van ziekte en behandeling zoveel mogelijk samen zijn.

Nu de oude Daniel den Hoed kliniek onderdeel is van het Erasmus MC Kanker instituut is ook het Familiehuis verhuisd. Sinds mei 2021 is het Familiehuis gevestigd in de nieuwe wijk Little C en zo weer op loop- en zwaaiafstand van het ziekenhuis.

Het Familiehuis is een zelfstandige stichting die géén financiële steun ontvangt vanuit het ziekenhuis of overheid en afhankelijk is van donateurs en vrijwilligers. Ook nu het nieuwe Familiehuis is gerealiseerd, blijft alle steun hard nodig.

Bytesnet levert met haar producten en diensten haar bijdrage aan een veilige en duurzame digitale samenleving.

Gepubliceerd op: 12 mei 2022

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.