Hou je data hier!

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hou je data hier

Bytesnet is er voor alle datagedreven organisaties. Als geen ander beseffen wij de waarde van data, jouw data. We hebben te maken met een economie die steeds vaker digitaal wordt ingevuld. Data zorgt voor een informatierevolutie. Data biedt een nieuwe toegevoegde waarde voor economische verdienmodellen.

Data is het nieuwe goud, de nieuwe brandstof waar de economie op draait. Van groot belang is dat data bereikbaar en beheersbaar is en bovenal dat je data HIER houdt! Want … wat heb je een ‘je eigen goud’ als je er niet zelf op ieder gewenst moment bij kunt en over wil beschikken. De datacenters van Bytesnet zijn volledig ‘up to date’, perfect geëquipeerd en, net als onze twin-datacenters gelegen in Nederland. Wij garanderen een optimale veiligheid van jouw servers en jouw data.

Data beveiliging is een must
Wij hanteren en staan voor een perfecte informatiebeveiliging (ISO 27001-2013). Op onze locaties is altijd een Security Officer aanwezig. Juist op het gebied van veiligheid onderscheiden wij ons van andere aanbieders met eigen, zeer specifieke en gepersonaliseerde diensten.
Mocht je toch nog twijfels hebben, laten wij ons volgens jouw normen (en die van de markt) graag en zonder problemen auditen. Ook op het gebied van data-beveiliging maken wij waar wat wij beloven. Bytesnet ontzorgt. Altijd en overal.

Data-innovatie. Stilstand is …

Data-innovatie het nieuwe toverwoord? Opslag van onmetelijke hoeveelheden data op de meest efficiënte wijze een probleem? Big data eng? Het is een gegeven dat data veilig weggezet moet worden. Daar zijn wij goed in, sterker Bytesnet kent zijn gelijke niet als het gaat om het (veilig) wegzetten van data. Continu innoveren en investeren wij om dat daadwerkelijk te realiseren en waar te maken. Goed om te weten: wij zorgen ook voor maatwerk en een intelligente, modulaire opbouw zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over je datastromen en iets vanzelfsprekends als de toename van je data.

Faciliteren, creëren, verbinden
Wij faciliteren een omgeving waar alle producten en diensten van ons en onze partners samenkomen voor een optimalisatie van business, educatie en wetenschap. Zo creëren wij waar mogelijk ‘broedplaatsen’ voor innovatie. Bytesnet zorgt voor partnerships met en tussen kennisinstellingen, neemt deel aan data-innovatieve projecten én stelt innovatieve werkplekken ter beschikking op onze eigen fysieke locaties. Bytesnet heeft sinds kort zelfs een open datalab, d’ROOT, waar studenten, wetenschappers en bedrijven samenwerken aan allerlei innovatieve projecten op het gebied van ICT, (Big)data en E&W installaties. Kortom, wij faciliteren graag en met liefde projectmatig de ruimte, de middelen en de verbindingen voor multidisciplinaire innovaties waarbinnen data de boventoon voert.

Lees hier meer over data-innovatie.