DATA INNOVATION

High performance computing pool, versterkend Data Competence Center en een bijzonder geavanceerd en open datalab.

Kosten besparen, schaalbaarheid, geen onderhoud en altijd online (samen)werken… dat zijn de voordelen van een cloud-omgeving die de meeste ondernemers aanspreken.

Werken in de cloud zorgt voor rust in uw organisatie. Helemaal als u weet dat netwerkapparatuur, opslag en servers harmonieus met elkaar samenwerken. Met als resultaat: maximale uptime van uw IT-infrastructuur.

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer organisaties hun IT geheel of gedeeltelijk uit de cloud afnemen. Het zorgt voor optimale flexibiliteit. Private waar dit moet, Public waar dit kan en Hybrid as IT is.

Beheer van uw cloud-omgeving
Een cloud-omgeving moet wel beheerd worden, daar zijn wij helder in. Veiligheid en snelheid gaan voor alles. Specifiek voor het beheer van uw cloud-omgeving bieden wij de mogelijkheid om het beheer van de IT-infrastructuur aan ons over te dragen. U kunt zich dan zorgenvrij focussen op uw core business.

Onze opstelling is altijd proactief, klantspecifiek en gebaseerd op onze expertise.

Virtuele servers
Ons IaaS-platform (Infrastructure as a Service) maakt gebruik van redundante high-speed NetApp-storagesystemen, high availability virtualization nodes voor minimale downtime en uiterst schaalbare geheugen- en CPU-toewijzingen van Cisco. Hiermee voldoen wij aan uw hoogste eisen. Alle virtuele servers worden geleverd op een redundante VMware hosting-platform.

  • snelle, schaalbare implementatie
  • opties om virtualisatie te gebruiken in combinatie met dedicated servers
  • high availability-cluster
  • ondersteuning voor Windows en Linux
  • gekwalificeerde engineers staan 24 x 7 x 365 klaar om ondersteuning te bieden
  • beschikbaarheid van uitgebreide aanvullende Service Level Agreements (SLA) voor bedrijfskritieke omgevingen
  • mogelijkheden voor een private cloud