Partnerprogramma

Samenwerken binnen één groot zakelijk ecosysteem

Bent u een ICT-dienstverlener, internetbureau, Independent Software Vendor (ISV) of telecomorganisatie? Dan werken we graag met u samen!

Hiervoor hebben we een interessant partnerprogramma opgezet. Daarmee kunt u het aanbod voor uw klanten uitbreiden met onze datacenter services. Deze koopt u in met korting en verkoopt u gewoon onder eigen naam (white label). Het gewenste serviceniveau bepaalt u zelf.

Drie goede redenen om partner te worden van Bytesnet.

Nederlands datacenter

Steeds meer organisaties vinden het belangrijk dat hun bedrijfsdata en -processen in Nederland zijn opgeslagen. Geen inmenging van buitenlandse overheden.

Meer kansen

Samen spotten we nieuwe kansen. Ons netwerk is groot. De samenwerking gaat wat ons betreft twee kanten op. Wij verwijzen klanten ook door naar onze partners.

Betrouwbaar

Onze dienstverlening is betrouwbaar. Dat bewijst de certificering waar we aan voldoen: ISO27001 (informatiebeveiliging), ISO 14001 (milieumanagement), en als eerste datacenter in Nederland ISO 27701 (privacy).

Wat mag u van ons verwachten? 

Bytesnet beschikt over 2 datacenters. Een in Groningen en een in Rotterdam. Dat maakt ons op en top Nederlands. Voor u is dat makkelijk zaken doen. Gewoon in het Nederlands. Mede door onze kleinschaligheid zijn wij flexibel en goed bereikbaar. Heeft u vragen of valt er iets uit, dan helpen onze engineers u snel verder.   

Wanneer u besluit partner te worden, dan blijft u aanspreekpunt en contractpartner voor uw klanten. Wel kunt u hen garantie geven op de continuïteit van de geleverde dienst. Bij uitval van stroom of infrastructuur schakelen we direct over naar een tweede voorziening. Ook de back-up is opgeslagen in Nederland. Onze verbindingen en technologie voldoen aan de hoogst haalbare digitale veiligheid. Meer daarover leest u onder Colocatie en Cloud computing.  

Kortingen 

Als partner krijgt u korting op onze colocatie dienstverlening. Daarnaast bieden wij een maandelijkse vergoeding aan voor klanten die direct of indirect via u zijn aangebracht. 

Meer weten?

Stelt u de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit aan dataopslag en datatransport? Dan zijn wij de juiste partner. Bel ons vrijblijvend om te verkennen hoe we elkaar kunnen versterken.