Account Manager

Ter versterking van ons team zoeken wij accountmanagers in de regio’s Rotterdam en Groningen. Een Bytesnetter kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, klantgerichtheid en samenwerking. Als regionaal datacenter zoeken wij mensen geworteld in de regio waarin men zakelijk actief is. Verbonden, dichtbij en professioneel. Jij hebt minimaal drie jaar verkoopervaring in de zakelijke dienstverlening met een aantoonbaar trackrecord en een HBO denk- en werkniveau.

Wij bieden een uitdagende functie, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met doorgroeimogelijkheden in een jonge, dynamische en ambitieuze omgeving.

Herken jij je in deze omschrijving en het functieprofiel en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Neem dan contact op met Monique Sarolea, bereikbaar op nummer 050 2102440 en per mail op monique.sarolea@bytesnet.nl of Michael Arbman, bereikbaar op nummer 010 3070440 en per mail michael.arbman@bytesnet.nl

In de procedure maken wij gebruik van een persoonlijkheidstest en toetsen wij jouw denk- en werkniveau. Ook een assessment maakt deel uit van het selectieproces. Voor indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk. Gezien het belang van datasecurity screenen wij nieuwe medewerkers.

Verantwoordelijkheden & kerntaken

 • Opstellen en realiseren van het verkoopplan binnen de toegewezen regio.
 • Opstellen van accountplannen.
 • Vastleggen juiste informatie in ons CRM.
 • Voldoende activiteitenniveau (aantal afspraken en offertes) dat de realisatie van de doelstellingen voldoende borgt.
 • Tweewekelijkse rapportage activiteiten, prospectbase en gerealiseerde omzet.


Profiel

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal drie jaar ervaring en een aantoonbaar trackrecord in de verkoop van diensten.
 • Als regionaal datacenter zoeken wij mensen geworteld in de regio waarin men zakelijk actief is. Verbonden, dichtbij en professioneel.
 • Gesprekspartner op ieder niveau.
 • Rijbewijs.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.


Bytesnet levert state of the art datacenteroplossingen

Bytesnet levert regionale datacenterdiensten, regionaal vanuit in Groningen en Rotterdam. U kunt bij ons terecht om in een beveiligde en perfect geconditioneerde omgeving uw eigen server- en netwerkapparatuur te plaatsen. Bytesnet garandeert u een hogere beschikbaarheid in een 24/7 toegankelijke en zeker ook veilige omgeving tegen lagere kosten. Dat zijn de voordelen van een regionaal datacenter: persoonlijk, dichtbij en professioneel. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder meer connectiviteit tussen locaties, racks, componenten en het internet (network services), housing & co-location en clouddiensten. Wij leveren premium eersteklas diensten voor veeleisende klanten, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, overheden en ICT-gedreven, data-intensieve bedrijven.

Meer op onze site.

Acquisitie ten aanzien van werving en selectie wordt niet op prijs gesteld.