Familliehuis Daniel den Hoed

Donderdag 1 september werden wij ontvangen door Heidi Leeuwangh en Rachel Maréchal van het Familiehuis Daniel den Hoed. Peter de Jong, CEO en medeoprichter van Bytesnet had de eer ons naambordje te onthullen op de muur van trouwe donateurs en sponsors van het Familiehuis.

Bytesnet levert haar bijdrage aan een veilige en duurzame digitale samenleving en hecht er belang aan ook een bijdrage te leveren aan de samenleving waarin wij werken en actief zijn. Het Familiehuis gaat ons aan het hart vanwege de doelstelling en hun band met het Erasmus MC.

Samen met Harry-Jan Bus heeft Michael Arbman, Manager Marketing & Business Development) een benefiet Zing je Schor ontwikkeld en georganiseerd. Een ludiek pop-event wat in drie edities ruim € 225.000,00 heeft opgeleverd voor het Familiehuis.

Bytesnet heeft in de afgelopen drie edities een deel van de directe kosten voor haar rekening genomen zodat de opbrengst ook echt een netto-opbrengst voor het Familiehuis was. Peter de Jong heeft zich gecommitteerd dit budget ook voor de volgende twee edities beschikbaar te stellen. Peter is zeer onder de indruk van de faciliteiten van het Familiehuis en de grote inzet van de staf en de vele vrijwilligers. Vandaag ontmoetten wij ook een aantal gasten die bijzonder lovend waren over hun verblijf. Bytesnet is daarom trots letterlijk en figuurlijk een steentje te mogen dragen aan het Familiehuis. Wij zijn blij met de erkenning en dankbaarheid van het Familiehuis en haar bewoners.

Gepubliceerd op: 5 sep 2022

factsheet cover

E-book

Download 'Data Science Insights into AI Processing', het e-book voor startende datawetenschappers en analisten, nu gratis.

Download!

E-book download

Vul het formulier in om het e-book te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.