Data Storage

Voor een vast maandbedrag, zonder kleine lettertjes 

In onze datacenters bieden we dataopslag in de cloud. Uw data veilig opgeslagen in Nederland. Wij zorgen voor maximale beschikbaarheid en beveiliging. Uw data beschermen we tegen DDoS en ransomware-aanvallen, met een robuuste firewall. Standaard is uw data encrypted op het platform en op verzoek, zorgen we ook voor encryptie tijdens verzending. Onze dataopslagoplossing CEPH is geschikt voor zowel block, file als object storage.

Vast bedrag

U betaalt elke maand voor het aantal TB opslag dat u afneemt. Geen extra kosten voor hoe vaak u de data gebruikt, verzendt of bewerkt. Een vast bedrag per maand, zonder kleine lettertjes of extra toeslagen.

Concurrerende prijs

Opslag in de cloud is kostbaar. Zeker in de public cloud. Wij bieden opslag in ons datacenter voor een concurrerende prijs met veel mogelijkheden en een scherpe prijs/prestatieverhouding.

Opslag in Nederland

In onze datacenters bieden we dataopslag in de cloud. Uw data veilig opgeslagen in Nederland. Wij zorgen voor maximale beschikbaarheid en beveiliging.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een oplossing voor alle soorten opslag 

Voor de data-opslag gebruiken we een storagesystemen met HDD- en SSD schijven. Deze technologie biedt hoge beschikbaarheid van uw data, mede door de maximale hot-swappable storage bays, gelaagde opslag en I/O uitbreidbaarheid. Er zijn geen limieten op IOPS (Input/Output Operations per Second) of andere restricties op harddisktoegang. De diskruimte kunt u per TB bestellen of inkrimpen.

Onze opslagoplossing CEPH ondersteunt opslag van objects, blocks en files met één enkele interface. Het ontkoppelt data van de fysieke hardware. Daardoor kan deze oplossing grote hoeveelheden data in workloads snel en eenvoudig verwerken. Uitermate geschikt voor opslag in de cloud met mogelijkheden om te schalen en fouten in data te herkennen.  

Maximale flexibiliteit 

U kunt op elk moment uw data migreren naar ons datacenter. Wij werken met OpenStack, een open source cloud computing platform. Daarmee bent u flexibel en onafhankelijk van cloud providers. U blijft eigenaar van uw data en houdt controle over waar u deze plaatst.  

Back-up 

Standaard maken wij een back-up van de volledige virtuele server. Heeft u specifieke wensen voor de back-up van uw data, dan maken we dit graag mogelijk. Back-up wordt berekend op basis van de gebruikte hoeveelheid TB. De back-up wordt opgeslagen op een geografisch gescheiden locatie, in dezelfde regio. Ook uw back-up data blijft dus in Nederland.    

Veilige opslag

Uw data beschermen we tegen DDoS en ransomware-aanvallen, met een robuuste firewall. Standaard is uw data encrypted op het platform en op verzoek, zorgen we ook voor encryptie tijdens verzending. Onze dataopslagoplossing CEPH is geschikt voor zowel block, file als object storage.

Weten of u goedkoper uit bent?

Neem contact op met Anthony! Hij berekent graag het verschil voor u tussen opslag in de public cloud of in ons datacenter.

Virtuele servercapaciteit

Voor een vast bedrag per maand uw eigen virtuele machine in ons Nederlandse datacenter.  Met de flexibiliteit om op- en af te schalen naar behoefte. 

Security

Ons datacenter heeft een hoge graad van beveiliging. Boven op de standaardbeveiliging kunt u de gewenste firewall en bescherming tegen DDoS aanvallen en ransomware uitbreiden