SmartHands

Hardware is onze expertise

Beheer van hardware is een specialistisch vak. Voor onze IT’ers is het dagelijkse kost. Zij zijn de experts op het gebied van servers: installeren, onderhouden, migreren, resetten. Met onze SmartHands dienst kunt u onze experts inhuren als verlengstuk van uw IT-afdeling. Voor het functioneren van uw organisatie kan de werking of migratie van een server cruciaal zijn. Wij helpen daarbij door problemen met uw servers in het datacenter op te lossen, apparatuur in ontvangst te nemen, aan te sluiten of servers te herstarten. Dat scheelt u tijd en biedt zekerheid dat experts zich over uw hardware ontfermen.

Ervaring

Onze medewerkers werken dagelijks met server hardware en netwerksystemen. Daardoor zijn ze, ook met nieuwe apparatuur, erg goed in staat installaties en verandering op systemen uit te voeren.

Efficiënt

Het aannemen en controleren van onderdelen en apparatuur of het herstarten van servers kost maar een paar minuten. Als je op locatie bent en dat zijn onze medewerkers. Voor ons een fluitje van een cent en voor u een besparing in onnodige reistijd.

Specialisten

Hardware is een specialistische tak binnen IT. Voor een degelijke installatie kunt u vertrouwen op onze experts. Zij weten wat werkt.

Specialistische kennis voor optimale datasnelheid 

Onze specialisten zijn dagelijks voor klanten aan het werk in onze datacenters. Het installeren, opstarten en inrichten van servers kent voor hen geen geheimen. Ook de snel veranderende technologie nemen ze snel op in hun werkzaamheden en kennis. Een gedegen installatie is wel essentieel voor de snelheid en opslagcapaciteit van uw data en applicaties. Daarom helpen wij u graag. Wij zijn het fundament van de digitale samenleving. Het gedegen installeren van uw hardware is daarbij voor ons een belangrijk onderdeel.

Omdat onze medewerkers al op locatie werken, scheelt het u en uw medewerkers reistijd. Een telefoontje is genoeg om onze ‘Smart hands’ aan het werk te zetten. Na afronding brengen wij verslag uit van wat er is uitgevoerd, opvallende zaken en of er mogelijke verbetering zijn.

U kunt onze SmartHands inzetten voor kleinere klussen maar ook voor advies en uitvoering van voor (her)inrichting van uw servers en applicaties en structureel onderhoud en beheer. Met deze extra handen hebben uw eigen ICT-experts meer tijd om te doen waarvoor ze zijn opgeleid.

Meer weten? Vraag het Anthony!

Voor kleine of grote werkzaamheden aan uw servers in ons datacenter, bel ons gerust. Wij vertellen u graag meer over de diensten die onze experts voor u kunnen uitvoeren.

Rackspace

Breng uw apparatuur en wij kunnen de rest voor u verzorgen.

Private Corridors & Suites

Uw eigen datacenter in ons datacenter? Een afgeschermde ruimte,  met voor en door u  gepersonaliseerde toegang tot uw apparatuur.

Twinning Solutions

Voorkom een single point of failure en houd uw omgeving bedrijfszeker beschikbaar. Dubbel uitgevoerde locaties, stroomvoorziening, apparatuur en connectiviteit.