Data Innovatie - Kom samen innoveren!

Samen innoveren doen we op een unieke manier
Bytesnet zet letterlijk de deur open voor universiteiten, hogescholen, de wetenschap, industriële bedrijven, ICT-opleiders en innovatieve ICT organisaties. We hebben een broedplaats voor creativiteit ontwikkeld en bieden uiterst moderne faciliteiten aan in ons Data Competence Center. Het Competence Center in ons Datacenter d’Root is gericht op het door wetenschap, industrie en ICT, ontwikkelen en uitwerken van digitale innovaties. Door bruggen te slaan tussen een groot aantal partijen zijn we ervan overtuigd dat we veel innovatieve projecten op deze manier versnellen.

Gebruik onze moderne faciliteiten

Bytesnet biedt je een goed ingerichte vergaderruimte aan, maar ook een auditorium om bijvoorbeeld een nieuw idee aan een groter publiek te lanceren. Of ga een stand-up doen in onze scrumruimte om de voortgang van  jouw AI, ML of AR project te bespreken. Je kunt ook terecht bij ons voor een tijdelijke werkplek in misschien wel de meest inspirerende innovatieve omgeving van Noord- Nederland.

Datalab

Onderdeel van het Data Competence Center, is het Datalab. Dit laboratorium kent alle mogelijke moderne werk- vergader en presentatie voorzieningen, gecombineerd met het gebruik van Datacenter ruimte of IT-infrastructuur (Cloud of HPC). Digtale innovaties kunnen bedacht, ontworpen, gebouwd en getest worden. Meer weten?  Bekijk hier het Data Competence Center.

Innovatief? Ja dat is het bij ons!

Data innovatie betekent namelijk ook dat we dataopslag met een enorme capaciteit en rekenkracht aanbieden in een uniek High Performance Consortium met drie zeer vooraanstaande partijen. Wie weet komt jouw idee daardoor nog sneller de markt op of kunnen we je daardoor met nog meer innovatieve mensen in contact brengen.

Zin in samen innoveren?

Als we starten met samen innoveren, komt er ongetwijfeld een langere samenwerking tot stand!