Partnerprogramma

Samenwerken binnen één groot zakelijk ecosysteem

Je bent een professionele ICT-dienstverlener, een ISV (Independent Software Vendor), een Telecomorganisatie of misschien wel een specialist op het gebied van digitale beveiliging. Wie je ook bent, wij werken graag samen met partners die onze dienstverlening willen integreren binnen hun eigen propositie.

Onderscheidend vermogen creëer je samen
Welke voordelen ervaren jouw klanten als je als partner met Bytesnet gaat samenwerken? Dit zijn enkele voorbeelden die jouw propositie verstevigen:

• De opslag van data op Nederlands grondgebied bij een organisatie uit Nederland. Steeds meer bedrijven erkennen dat te veel kritische data in handen valt van grote internationale partijen. Onderscheid jezelf eens met een beter alternatief.
• Een zeer betrouwbare dienstverlening. Als IT- of ICT-dienstverlener is er volledige garantie op de continuïteit van de geleverde dienst. Bij uitval van stroom of infrastructuur wordt in alle gevallen direct back-up geregeld, net zoals dit natuurlijk voor de data geldt. Wij zetten de Cloud oplossingen van IT- en ICT-dienstverleners veilig on premise in onze datacenters.
• De hoogst haalbare digitale veiligheid. Bijvoorbeeld door het aanbieden van razendsnelle rechtstreekse glasvezelverbindingen. (Darkfiber)

Naast het feit dat onze strenge certificeringen, SLA en beveiligingsaspecten jouw klantaanbod versterken, is het niet ondenkbaar dat we gezamenlijk nieuwe kansen spotten. Het netwerk van Bytesnet is immers groot. Natuurlijk blijf je zelf aanspreekpunt en contractpartner.

Als Bytesnetpartner profiteer je mee

Bytesnet biedt aantrekkelijke kortingen voor partners op onze dienstverlening op het gebied van Housing & Co-location. Daarnaast bieden wij een maandelijkse vergoeding aan als klanten direct of indirect via de partner zijn aangebracht.

Bied iets anders dan concurrenten

Wil je trusted advisor zijn voor klanten en stel je net als wij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit aan dataopslag en datatransport? In een vrijblijvend gesprek onderzoeken we samen hoe we elkaar kunnen versterken.

Meer weten? Neem contact op met Anthony!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Colocatie

Door de eigen IT omgeving te verplaatsen naar de optimaal beveiligde en geconditioneerde datacenters van Bytesnet voorzie je in zowel bedrijfszekerheid als duurzaamheid.

Cloud Computing

Bytesnet levert vanuit haar vernieuwde omgeving een zuivere IaaS (Infrastructure-as-a-Service ). Private waar dat moet en public waar dit kan.

HPC

De meest complexe berekeningen en toepassingen uitvoeren met behulp van ongekende rekencapaciteit. Bytesnet biedt hier pay-per-use HPC oplossingen voor aan.

Connectiviteit

Altijd veilig verbonden om zo over de juiste informatie te beschikken om te gebruiken, te bewerken of te delen.