Expert services

Professionals op het gebied van projectmanagement, advisering en operationele uitvoering.

SmartHANDS voor flexibel ondernemen
Onze mensen zijn opgeleide ICT professionals, gecertificeerd en geaccrediteerd. Maar … al onze mensen zijn bovenal echte mensen. Zij durven het achterste van hun tong te laten zien en zullen nooit knollen voor citroenen verkopen. Zij zijn het verlengstuk van jouw onderneming. Staan klaar om je op ieder gewenst moment te ondersteunen. Zorgen voor de fysieke beveiliging van je data. Wij vervangen niet je ICT-afdeling of -dienstverlener, wij zijn je verlengstuk op locatie.

Cloud consulting vanuit kennis en kunde
Achter iedere cloud zit een datacenter. Dat zorgt voor veiligheid en voor rust in je organisatie. Helemaal als je weet dat netwerkapparatuur, opslag en servers harmonieus met elkaar samenwerken. Met resultaat: maximale uptime van je IT-infrastructuur. De IT geheel of gedeeltelijk uit de cloud afnemen zorgt voor optimale flexibiliteit.
Maar hoe stel je die flexibiliteit samen? Hoe plan je capaciteit en wat heb je nodig voor die broodnodige flexibiliteit? Maak gebruik van onze Cloud & Clear Scan.

Projectmanagement en businessinnovatie
Jouw business is onze business. Jouw project is ons project. Bytesnet staat open voor iedere uitdaging. Wij kennen onze klant, begrijpen waar je op IT-gebied mee te maken hebt en dragen concrete IT-oplossingen aan. Graag voeren onze gespecialiseerde professionals het projectmanagement bij implementatie en/of migratie. Wij verstaan ITIL, Prince2 en hebben IPMA geaccrediteerde professionals in dienst.

Één loket. Open en transparant
Bytesnet zorgt voor kwaliteitsverhoging van IT in het algemeen en datacenteroplossingen in het bijzonder. Bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties kunnen hier optimaal van profiteren. Wij doen dat door samen te werken met gerenommeerde organisaties/partners. Zo staan wij voor je klaar vanuit één loket. Wij hebben werkelijk alles in huis om jouw IT specialisten te ondersteunen. Samen komen wij tot de beste oplossingen voor jouzelf en jouw organisatie. Dat maakt onze samenwerking voor jou aantrekkelijk en efficiënt. Wij bedenken het én voeren het uit. Samen met jouw mensen.

Lees meer over onze expert services

Meer weten? Neem contact op met Chris!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Bel Chris 010- 30 70 440 of stuur een bericht

Data-innovation
Data-innovation
Wij zorgen voor maatwerk en een modulaire opbouw zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de datastromen en de toename van data.
Bekijk mogelijkheden
Network services
Network services
Regionaal. Nationaal. Internationaal. Bytesnet zorgt voor optimaal veilige verbindingen met alle publieke providers. En voor een kostenbewuste uitwisseling van data.
Bekijk mogelijkheden
Expert services
Expert services
Onze mensen staan klaar om op ieder gewenst moment het verlengstuk op locatie te vormen. Zo ondersteunen wij ICT afdelingen en -dienstverleners.
Bekijk mogelijkheden
Housing & co-location
Housing & co-location
Bytesnet biedt in verscheidene regio's in Nederland housing & co-location aan. Dit houdt in dat u uw eigen apparatuur in een datacenter kunt plaatsen.
Bekijk mogelijkheden