Veiligheid en betrouwbaarheid

Bytesnet heeft alle certificeringen en bewijst daarmee de meest betrouwbare partner te zijn.

Veiligheid
Onze datacenters kom je niet zomaar in. De deur gaat pas voor je open als je geautoriseerd bent door middel van een toegangspas en biometriescanners. Het is een dubbele beveiliging, zodat niemand met jouw pas kan binnenkomen. De server racks zijn alleen via SmartACCESS toegankelijk. Dat betekent dat alleen een digitale paslezer op de racks toegangverschaft en precies wordt bijgehouden wie een specifiek rack geopend heeft en voor welke tijdsperiode. Zo wordt alleen toegang gegeven aan medewerkers die toestemming gekregen hebben om onderhoud uit te voeren. Desgewenst kan informatie worden uitgegeven over werkelijke onderhoudstijden.

Betrouwbaarheid
Dataverkeer mag nooit stilvallen, omdat er in veel gevallen kritische processen van afhankelijk zijn. Daarom zijn we er trots op dat het licht nooit is uitgegaan na onze oprichting. We borgen en continueren onze betrouwbaarheid door onze behaalde kwaliteitscertificeringen, ISAE3402 type II, ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 2017 voor alle locaties, activiteiten, alles 100% binnen scope en met 0 bevindingen. Daarnaast leggen we ons zelf ook zware normen op, bijvoorbeeld op het gebied van corrossiepreventie. Alles met als doel om veiligheid en betrouwbaarheid van het allerhoogste niveau te garanderen.

Welke keuze maak je zelf?

Wie over data beschikt heeft kracht, maar ook macht. Je kunt ervoor kiezen om privacy gevoelige gegevens van klanten in een public cloud te zetten bij een buitenlandse aanbieder. Beter is om de regie over klantdata te houden op eigen grondgebied. Daar hebben steeds meer klanten zo hun redenen voor. Lees hier waarom dit steeds belangrijker wordt.