Cloud Computing

100% veilig, megakrachtig en innovatief

Onze Infrastructure-as-a-Service (IaaS) biedt u uw eigen flexibele IT-omgeving vanuit een 100% Nederlandse Cloud. Met onze innovatieve open source omgeving en 24×7 monitoring maakt u veilig gebruik van flexibele rekenkracht en onbeperkte data-opslag binnen Nederland. Met onze private Cloud oplossing houdt u controle over uw eigen infrastructuur en data. Onze Cloud dienstverlening is mogelijk als maandabonnement of pay-per-use af te nemen. Binnenkort kunt u via onze selfservice portal eenvoudig het aantal CPU’s instellen en de benodigde opslagcapaciteit samenstellen, die enkele minuten later al operationeel en beschikbaar zijn. Als u uw omgeving niet zelf wilt beheren, dan kunt u onderhoud en beheer ook aan ons uitbesteden.

Betrouwbaar

Redundante netwerk switches en stroomvoorziening, back-up op een geografisch andere locatie en optioneel High Available omgeving , voorkomen dataverlies en garanderen snel dataherstel.

Aanvragen

Flexibele capaciteit

Voor een vast bedrag per maand krijgt u uw eigen cloud omgeving in ons Nederlandse datacenter. Met de flexibiliteit om deze zelf te configureren en in te zetten naar behoefte.

Aanvragen

Data-opslag

Ons opslagplatform is geschikt voor block-, file- en object. U heeft bij ons altijd voldoende capaciteit, met daarbij een continue back-up omgeving. 

Aanvragen

Mogelijkheden

Cloud is mogelijk als maandabonnement of pay-per-use. Binnenkort kunt u via onze self-service portal eenvoudig zelf het aantal vCPU, GBv RAM en TB-Storage instellen en de benodigde opslagcapaciteit samenstellen, die enkele minuten later al operationeel en beschikbaar zijn. Liever geen omkijken naar uw IT-omgeving? Dan kunt u onderhoud en beheer ook aan ons uitbesteden. Wij zijn altijd dichtbij. 

Veilige, continue verbindingen  

De continuïteit van uw verbindingen kunnen we waarborgen omdat alle essentiële factoren redundant zijn uitgevoerd in onze datacenters in zowel Rotterdam als Groningen; stroomvoorziening, koeling en connectiviteit. Van uw data slaan we een back-up op, op een geografische andere locatie. Daarmee verzekeren we u de allerhoogste graad van veiligheid en beschikbaarheid. Zowel uw oorspronkelijk data als de back-up blijft veilig opgeslagen in Nederlandgeheel volgens AVG-richtlijnen.  

DDoS-aanvallen kunnen elk bedrijf van elke omvang verstoren. Deze aanvallen zijn schadelijk voor uw bedrijfsactiviteiten, huidige gebruikers en kunnen van invloed zijn op uw bedrijfsresultaten als ze niet worden beschermd. DDoS-aanvallen verslechteren de prestaties en beschikbaarheid van uw netwerk. De DDoS Protection-services van  Bytesnet  bieden u krachtige bescherming tegen DDoS-aanvallen. Ons model stelt ons in staat om een aanval snel te identificeren wanneer deze binnenkomt. Bovendien leiden we het om naar ons mitigatieplatform om uw verkeer binnen enkele seconden op te ruimen.

Hybride oplossingen 

Cloud computing kan op vele manieren ingericht worden. Als u uw private cloud wilt koppelen aan uw eigen omgeving on-premise of aan de public cloud, dan helpen we daar graag bij. Met behulp van onze Cloud Exchange koppelen wij uw omgeving met applicaties in Azure, Google  of AWS. Uiteraard kunnen  wij u ook verbinden met de data distributiediensten van deze publieke cloud partijen.

Bereikbaar en flexibel 

Heeft u hulp nodig bij het inrichten of onderhouden van uw cloudomgeving? Wij zijn altijd dichtbij. Als u ons belt, dan krijgt u iemand aan de lijn. Geen uitgebreid keuzemenu of een buitenlands callcenter. Juist door onze kleinschaligheid zijn wij flexibel in onze oplossingen. Wilt u iets anders dan de standaardmogelijkheden? Dan zijn wij de juiste partner. Wij denken graag met u mee en helpen om het te realiseren.  

Virtuele servercapaciteit

Voor een vast bedrag per maand uw eigen virtuele machine in ons Nederlandse datacenter.  Met de flexibiliteit om op- en af te schalen naar behoefte. 

Data Storage

Ons open-source opslagplatform is geschikt voor blok-, file- en bestandsopslag. Met een concurrerende prijs-prestatieverhouding zorgen wij dat u altijd beschikt over voldoende capaciteit, een goede performance en veilige back-up. 

Security

Ons datacenter heeft een hoge graad van beveiliging. Boven op de standaardbeveiliging kunt u de gewenste firewall en bescherming tegen DDoS aanvallen en ransomware uitbreiden

Meer weten? Neem contact op met Anthony!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!