Private Corridors & Suites

Uw eigen afgesloten serveromgeving  

In een afgeschermde private corridor in ons datacenter bepaalt u wie toegang heeft tot uw corridor of suite. Met SmartAccess geeft u zelfs gepersonaliseerde toegang tot een specifiek rack. Uw hardware staat veilig in een brandveilige, stofvrije omgeving met redundante stroom- en datavoorzieningen. Zowel fysiek als digitaal de allerbeste beveiliging voor uw servers.

SmartAccess

Toegang tot onze datacenters is streng ingericht volgens ISO 27001. Uw corridor is beveiligd met SmartAccess, waarmee u bepaalt wie toegang heeft. Gaat een medewerker uit dienst, dan kunt u de toegang direct blokkeren. Rapportages geven inzicht wie, wanneer in de corridor is geweest.

Vrijheid van handelen

Met een private corridor of suite creëert u een eigen datacenter in ons datacenter. U krijgt hiermee vrijheid om dat eigen stukje datacenter in te richten zo u wilt. De vloerindeling, type kasten, bekabeling, het is uw datacenter, u richt het in, wij faciliteren en beveiligen het.

Kostenefficiënt

Het creëren van een eigen datacenter met de ideale omstandigheden voor uw hardware is prijzig en vergt continue controles en aanpassingen. Door een eigen datacenter omgeving in ons datacenter te realiseren is daarmee veel voordeliger en zonder hoge investeringen.

Beveiliging en innovatie 

In uw private corridor plaatst u uw eigen racks in een afgesloten ruimte in een van onze datazalen. De toegang tot de cage is beveiligd met SmartAccess. Middels een paslezer op de cage hebben alleen de medewerkers die u autoriseert, toegang. De data van de pas geeft informatie wie, wanneer toegang heeft gehad. Met een eigen colocatie cage hebben uw medewerkers snel toegang tot uw apparatuur en kunnen zij praktische gereedschappen en materialen binnen handbereik houden. En het biedt u meer vrijheid om zelfstandig patches tussen uw racks aan te leggen. 

Met name ziekenhuizen, overheidsinstanties en publiek-private organisaties brengen al jaren hun hardware onder in private corridors in onze datacenters. Zij ervaren de voordelen van het delen van de kosten van een geoptimaliseerde ruimte, terwijl ze weten dat hun processen en data goed zijn afgeschermd. En in geval van stroomuitval toch doordraaien.  

Wij zijn het fundament van die digitale samenling. Daarom werken we elke dag aan innovatieve oplossingen: om uitval te voorkomen, maar ook om zo duurzaam mogelijk te functioneren.  Meer over onze duurzame oplossingen lezen? Klik hier 

Slimme, veilige toegangscontrole via SmartAccess

Veilige toegang tot het datacenter en de datazaal mag u van ieder datacenter verwachten. Gepersonaliseerde toegang tot uw racks meestal niet.

Standaard onderdeel van onze dienstverlening is SmartAccess, waarbij er een digitale paslezer op uw serverracks geplaatst wordt. Hierdoor is de toegang tot racks geautoriseerd voor de juiste personen en mogelijk ook in persoonlijke tijdslots. Ook zijn verantwoordelijkheden van elkaar te scheiden. Een bijkomend voordeel is dat de data die SmartAccess genereert ook duidelijk maakt hoe lang  en door wie werkzaamheden verricht zijn. Immers is inzichtelijk wie een rack geopend heeft, wanneer dit gebeurd is en hoe lang werkzaamheden

Meer weten? Vraag het Anthony!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Rackspace

Breng uw apparatuur en wij kunnen de rest voor u verzorgen.

Twinning Solutions

Voorkom een single point of failure en houd uw omgeving bedrijfszeker beschikbaar. Dubbel uitgevoerde locaties, stroomvoorziening, apparatuur en connectiviteit.

SmartHands

Ons verlengstuk van uw ICT organisatie. Gecertificeerde professionals die ervoor zorgen dat uw professionals kunnen doen waar zij voor zijn opgeleid.