Housing & Co-Location

Efficiënt gereguleerd klimaat, veiligheid van data in optima forma, net- en stroomvoorziening zoals het hoort, Twin Datacenter: uniek betrouwbaar.

Uiterst efficiënt gereguleerd klimaat

Onze dienstverlening bestaat uit vertrouwen en continuïteit. Daarbij speelt het voorkomen van uitval een cruciale rol. In onze serverruimtes zorgen wij dat temperatuur en luchtvochtigheid optimale en constante waardes hebben. Beiden zijn altijd binnen de gangbare, officieel vastgestelde en geadviseerde ASHRAE norm: temperatuur minimaal 18ºC en maximaal 27ºC, variatie maximaal 5ºC per uur, luchtvochtigheid binnen de ruimte binnen de range 30%-60% (ASHRAE recommended). Daarnaast beschikt Bytesnet over ISO 14001 certificering, de internationale norm voor milieumanagementsystemen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid in MVO.

Veiligheid van data in optima forma

Veiligheid van je apparatuur en data moet ´up to date´ zijn, vanzelfsprekend en jouw bedrijfszekerheid een gegeven. Wij hanteren een perfecte informatiebeveiliging (ISO 27001-2013). Ook is op iedere locatie van Bytesnet een security officer aanwezig.

Met onze specifieke, gepersonaliseerde diensten op het gebied van veiligheid onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Nog twijfels? Wij laten ons volgens jouw normen en die van de markt zonder enig probleem auditen. Wij maken waar wat wij beloven. Voor jou een geruststellende wetenschap en een gegarandeerde, goede nachtrust. Bytesnet ontzorgt.

 

Net- en stroomvoorziening zoal het hoort

“Sinds het licht hier aan ging, is het nooit meer uit geweest.”
Bij Bytesnet is de stroomvoorziening 100% op orde, mede door een uitgebalanceerde, redundante stroomvoorziening. Alles is gebouwd conform een door Bytesnet geoptimaliseerde Tier III norm.
Bytesnet voldoet ook aan kwaliteitsstandaard ANSI/TIA-942. Wij doen geen enkele concessie aan onderhoud en testen onze stroomvoorziening continu. Bytesnet zorgt altijd voor een ingebouwde reserve. Zelfs voor een reserve van deze reserve.

 

Twin Datacenter: uniek betrouwbaar

Voor optimale zekerheid ontwikkelden wij ons Twin Datacenter Concept. Voor onze klanten plaatsen wij de netwerk-, server- en opslagapparatuur op meerdere locaties. Samenwerking met collega’s/concurrenten biedt optimale zekerheid en continuïteit door een gespiegelde opstelling op twee verschillende locaties van verschillende eigenaren. Gebeurt er iets met één van de twee datacenters of met één van de twee bedrijven, dan draaien jouw servers in de andere gewoon door. Uniek in de wereld van dataverkeer. Voor de snelste verbinding sluiten wij aan op een verscheidenheid aan telecom- en andere netwerkproviders. Hiermee optimaliseer je continuïteit en bespaar je kosten en dus kan je altijd online.

Lees hier meer over onze housing & co-location oplossingen

Meer weten? Neem contact op met Michael!

Wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Bel Michael 06-52504726 of stuur een bericht

Housing & co-location
Housing & co-location
Bytesnet biedt in verscheidene regio's in Nederland housing & co-location aan. Dit houdt in dat u uw eigen apparatuur in een datacenter kunt plaatsen.
Bekijk mogelijkheden
Data-innovation
Data-innovation
Wij zorgen voor maatwerk en een modulaire opbouw zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de datastromen en de toename van data.
Bekijk mogelijkheden
Expert services
Expert services
Onze mensen staan klaar om op ieder gewenst moment het verlengstuk op locatie te vormen. Zo ondersteunen wij ICT afdelingen en -dienstverleners.
Bekijk mogelijkheden
Network services
Network services
Regionaal. Nationaal. Internationaal. Bytesnet zorgt voor optimaal veilige verbindingen met alle publieke providers. En voor een kostenbewuste uitwisseling van data.
Bekijk mogelijkheden