Virtuele Servercapaciteit

Capaciteit naar behoefte voor een vast laag bedrag per maand  

Krachtige virtuele machines die u eenvoudig kunt gebruiken voor een vast laag bedrag per maand. Wij leveren de CPU’s en memory capaciteit, u richt deze rekenkracht specifiek in naar uw wensen. Wij zorgen voor het operationeel beheer en proactief onderhoud, waardoor u mag rekenen op een stabiele virtuele omgeving. Al onze servers en data-opslag systemen staan in onze eigen datacenters in Nederland. Ook de back-up. Daarmee wordt u volledig AVG-compliant. Vertrouwd onder Nederlandse wet- en regelgeving.

Kostenefficiënt

Voor een vast bedrag per maand beschikt u over uw eigen virtuele machines. Kostenefficiënt omdat wij groot inkopen en de omgeving delen.

Veilig

De VM’s zijn veilig van elkaar gescheiden middels software-defined networking en een geavanceerde LAN- en rechtenstructuur. Alleen u heeft toegang tot uw virtuele machine en bepaalt wie er geautoriseerd is. Extra beveiliging met additionele firewallinstellingen is mogelijk.

Flexibiliteit

Op elk moment kunt u uw capaciteit in de cloud per direct uitbreiden door extra virtuele servers in te schakelen. Als u minder capaciteit nodig heeft, schaalt u aan het einde van de maand weer af. Optimale flexibiliteit voor piekperiodes of groeiende ondernemingen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Service naar wens

Binnenkort kunt u via het self-service portal eenvoudig zelf uw virtuele server op afstand bedienen. Zo kunt u binnen de beschikbare resources zelf virtuele systemen beheren, maken en aanpassen. Het servicelevel bepaalt u zelf bij ons.

Wilt u hulp in het datacenter voor het installeren van een patch of pakket? Dat doen onze experts graag voor u. Ook met het inrichten van uw virtuele machines met een cloud infrastructuur kunnen wij u helpen met onze Infrastructure-as-a-Service. Voor al onze klanten is de service desk bereikbaar tijdens kantooruren geopend om u te helpen met incident, change en problem management. Voor  storingen is er een 24×7 storingsdienst paraat.

Een regionale, duurzame partner 

Bytesnet heeft in Groningen en Rotterdam datacenters. Wij zijn dus altijd dichtbij. Bovendien gaat uw data de grens niet over. Dat is prettig voor de privacy van uw bedrijfs- en klantgegevens, maar voorkomt ook onnodig extra energieverbruik. Dat vinden wij belangrijk. Ook onze datacenters zijn ingericht om zo duurzaam mogelijk te functioneren. Wij gebruiken innovatieve vrije-luchtkoeling on onze datacenters. In de Spaanse Kubus het Kyoto wiel en in d’ROOT low speed ventilation. Ook biedt Bytesnet Immersed Cooling van Asperitas. Ons datacenter in Groningen geeft restwarmte terug om woningen mee te verwarmen en vanaf 2022 gaan we onze eigen energie daar opwekken met waterstof. Digitaal is de toekomst. Wij zijn het fundament onder die digitale samenleving, maar dan wel op een duurzame manier. Daarom zijn we elke dag bezig om te kijken hoe het nog beter kan. Lees meer over onze duurzaamheid.

Wij geloven dat de kracht van data, samen met de daadkracht van mensen, kan leiden tot een duurzame en betere wereld van morgen. Hieraan leveren wij graag onze bijdrage met onze dienstverlening, door onze innovatie (s) en het verbeteren van energieprestaties in de hele keten. Dit zien wij als de enige duurzame weg om de groei in data, een positieve bijdrage te laten  leveren aan onze duurzame, digitale samenleving.

Meer weten? Vraag het Anthony!

Hij denkt graag met u mee over de beste oplossing voor u in de cloud.

Data Storage

Ons open-source opslagplatform is geschikt voor blok-, file- en bestandsopslag. Met een concurrerende prijs-prestatieverhouding zorgen wij dat u altijd beschikt over voldoende capaciteit, een goede performance en veilige back-up. 

Security

Ons datacenter heeft een hoge graad van beveiliging. Boven op de standaardbeveiliging kunt u de gewenste firewall en bescherming tegen DDoS aanvallen en ransomware uitbreiden